PETOMESEČNA BEBA UMRLA OD GLADI! Beživotno telo pronadjeno u krevecu, sumnja se na ubistvo - majka pod istragom!

Autor:

Svet

13.11.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je brzo reagovala i saopštila da sprovodi istragu za ubistvo iz nehata protiv nepoznate osobe.

PETOMESEČNA BEBA UMRLA OD GLADI! Beživotno telo pronadjeno u krevecu, sumnja se na ubistvo - majka pod istragom!

Foto: shutterstock

Beba stara svega pet meseci preminula je od gladi u Tornažadanji u Mađarskoj, a policija je pokrenula istragu o ubistvu. Kako je utvrđeno, beba je imala samo tri kilograma, što je zapanjujuće malo za dete njenog uzrasta. Ova tragedija je potresla celu zajednicu i izazvala šok i nevericu kod mnogih.

Prema informacijama lokalnih medija, beba je pronađena mrtva u svom krevecu u jutarnjim satima 11. novembra. Policija je brzo reagovala i saopštila da sprovodi istragu za ubistvo iz nehata protiv nepoznate osobe. U međuvremenu, majka bebe, koja ima još dvoje dece, je saslušana u policiji.

Iako se još uvek ne zna tačan uzrok smrti, postoji sumnja da je beba preminula od gladi. Prema rečima komšija, majka je bila sama sa decom, a njen suprug je navodno otišao u inostranstvo u potrazi za poslom. Ova informacija je dodatno podgrejala spekulacije o mogućoj nebrizi i zapostavljanju bebe.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading