U PONEDELJAK JE JEDNA OD NAJVEĆIH SLAVA U SRBIJI! Evo kakvo nas vreme očekuje - dobićemo "NAGRADU"!

Autor:

Vesti

02.05.2024

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kiša nam stiže u narednim satima.

U PONEDELJAK JE JEDNA OD NAJVEĆIH SLAVA U SRBIJI! Evo kakvo nas vreme očekuje - dobićemo "NAGRADU"!

Foto: Shutterstock

Danas će u Srbiji biti promenlјivo oblačno, toplo i nestabilno, mestimično s kišom i plјuskovima s grmlјavinom koji se u naredna dva sata očekuju u južnim, jugozapadnim, centralnim i zapadnim predelima Srbije, kao i na zapadu Vojvodine, a kasnije posle podne, uveče i tokom noći mestimično i u ostalim krajevima Srbije.

Vetar će biti slab i umeren južni, u košavskom području umeren i jak jugoistočni koji će uveče biti u slablјenju.

Meteorolog Ivan Ristć istakao je da će kiša prestati da pada u Veliku subotu.

- Sa oblacima i kišom popodne jugoistočni vetar će početi da slabi. Front će proći Srbiju tek posle ponoći tako da se tada očekuje i skretanje vetra na slab zapadni. Sutra, u petak, 3. maja, kišni oblak će prekriti Srbiju biće i relativno sveže najviše temperature izmedju 15°C i 20°C. Prestanak kiše u subotu, 4. maja pre podne na severu a do kraja dana i u ostalim delovime Srbije.

Za Uskrs i Djurdjevdan 5. i 6. maja dobili smo nagradu, tako da će biti puno sunca malo oblaka osetno toplije u odnosu na sutra sa maksimalnim temperaturama do 25°C sa slabim vetrom skoro pa idealno vreme. Šanse za kratkotrajne pljuskove ima u brdovito planinskim područjima južne i jugozapadne Srbije. Ovo je kratkotrajno poboljšanje vremena, jer već sredinom sredeće nedelje se vračaju oblaci, kiša i pad temperature - istakao je Ristić.

BONUS VIDEO


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading