DOBIO METAK U ČELO U PREPUNOM STRIPTIZ KLUBU! Gole igračice preskakale MRTVAKA da izvuku živu glavu - pre samo mesec dana na istom mestu pucano u POZNATOG REPERA!

Autor:

Svet

16.10.2023

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema izveštajima policije, nakon pucnjave, žene koje su nastupale u klubu su u panici napustile scenu, bežeći gole i vrišteći.

DOBIO METAK U ČELO U PREPUNOM STRIPTIZ KLUBU! Gole igračice preskakale MRTVAKA da izvuku živu glavu - pre samo mesec dana na istom mestu pucano u POZNATOG REPERA!

Foto: Shutterstock

U prepunom striptiz klubu na Sedmoj aveniji u Njujorku, nepoznati muškarac (32) ubijen je hicem u glavu u nedelju u 5.30 sati ujutro, što je izazvalo šok i užas među posetiocima i osobljem.

Policija je brzo reagovala nakon što su stigli pozivi za pomoć i pronašla muškarca sa ranom od metka na glavi. Iako je identitet žrtve za sada nepoznat, porodica još nije obaveštena. Takođe, nijedan osumnjičeni nije uhapšen, iako policija ima opis osobe koja se dovodi u vezu sa ovim zločinom.

Prema izveštajima, nakon pucnjave, žene koje su nastupale u klubu su u panici napustile scenu, bežeći gole i vrišteći. Mnogi svedoci su ostali u šoku i opisali trenutke panike i konfuzije.

Jedan od svedoka, pripadnik obezbeđenja iz obližnje zgrade, izjavio je: "Devojke su bile gole, istrčale su vrišteći, vikale su da je neko ubijen. Utrčale su u susednu radnju i tamo su se oblačile."

Očevici su izrazili svoju uznemirenost i šok zbog brutalnog incidenta. Ovaj striptiz klub već je bio na lošem glasu u komšiluku zbog prethodnih problema, uključujući i pucnjavu prošlog meseca, kada je član obezbeđenja navodno izvukao pištolj i ispalio hitac.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading