PAKLENI UBICA MILADIN IZREŠETAO KOMŠIJU U JAKOVU PA POBEGAO U BELOM PUNTU! Dva dana ga već traže po Srbiji - MUP moli građane samo jedno!

Autor:

Hronika

27.09.2023

13:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na mestu pucnjave pronađena je čaura, ali zasad nije pronađeno oružje koje je korišćeno u ovom incidentu.

PAKLENI UBICA MILADIN IZREŠETAO KOMŠIJU U JAKOVU PA POBEGAO U BELOM PUNTU! Dva dana ga već traže po Srbiji - MUP moli građane samo jedno!

Foto: Ilustracija: Shutterstock, rina

U malom naselju Jakovo, koje se nalazi u Srbiji, stanovnici su ostali u šoku nakon što je došlo do pucnjave pre dva dana. U incidentu je Miladin S. (42) pucao i ranio svog komšiju N.T. (36) pre nego što je pobegao u belom "puntu". Iako je vozilo pronađeno, osumnjičeni je i dalje u bekstvu.

Policija je momentalno reagovala na poziv o pucnjavi i odmah pokrenula potragu za Miladinom S. Raspisana je poternica koja obuhvata teritoriju cele Srbije, a policija apeluje na građane da pomognu u pronalaženju osumnjičenog ukoliko imaju bilo kakve informacije o njegovom mestu boravka.

Na mestu pucnjave pronađena je čaura, ali zasad nije pronađeno oružje koje je korišćeno u ovom incidentu. Ranjeni N.T. je prevezen u bolnicu u teškom stanju zbog povrede grudi, a njegovo trenutno zdravstveno stanje zahteva hitnu medicinsku negu.

Motiv za ovu pucnjavu i sukob između dvojice komšija još uvek nije jasan i predstavlja predmet istrage. Policija će pažljivo razmotriti sve činjenice i tragove kako bi se utvrdile okolnosti ovog incidenta.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading