ŠOKANTNA SAZNANJA! KOSTA POKUŠAVA DA SE IZVUČE? Ovaj potez dečaka-ubice zgrozio je javnost - majka Kecmanovića ne zna šta joj se sprema

Autor:

Hronika

16.10.2023

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivao je šokantan detalj koji dokazuje da je Kosta majku zaista patološki mrzeo.

ŠOKANTNA SAZNANJA! KOSTA POKUŠAVA DA SE IZVUČE? Ovaj potez dečaka-ubice zgrozio je javnost - majka Kecmanovića ne zna šta joj se sprema

Foto: Tanjug/Ap, Facebook

Kosta Kecmanović (14) koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devetoro đaka i čuvara škole, a ranio još šest osoba, pre zločina je smislio plan kako da se osveti majci, saznaje Republika.

Ranije smo pisali da je glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu Nenad Stefanović u utorak obelodanio je optužnicu po kojoj je na jednom od metaka koje je Kosta ispalio nađen DNK dečakove majke Miljane Kecmanović.

Dečak-ubica mesecima unazad smišljao je plan samog masakra, koji je počinio tog 3. maja u prostorijama škole koju je i sam pohađao, međutim, kako saznajemo od izvora bliskog istrazi, sada je isplivao šokantan detalj koji dokazuje da je Kosta majku zaista patološki mrzeo i da je sve uradio kako bi joj se osvetio na najbrutalniji način.

Kako saznajemo, Kosta je uradio sve po planu, kada je još dva dana pre masakra uzeo iz očevog neobezbeđenog kofera dva pištolja, zbrojevku i rutger, i šest okvira s pripadajućom municijom, takođe, proučavao je svakakvu literaturu, između ostalog i medicinsku, kada mu je očigledno sinula jeziva ideja, na koji način bi najviše mogao da naudi majci, a da sebe sačuva.

Republika

Foto: google maps, privatna arhiva, drustvene mreze

 

Psiholozi ističu da je veliki problem u porodicama nezdrav odnos majki s decom, pogotovo sa sinovima, u određenim fazama života.

- U pubertetu počinje da slabi majčina, a jača očeva uloga. Jedne od najlošijih posledica nastaju ako majke ne zadovoljavaju dečje potrebe u najranijem uzrastu. Tad deca postaju emotivno hladne osobe. Ne umeju da ostvare emotivnu bliskost s drugim ljudima, prijateljima i partnerima, sutra s decom, ako ih budu imali. Takve osobe postaju nesigurne jer se iz odnosa s majkom dete uči samopoštovanju. Ako majka ne zadovoljava potrebe deteta u prvom periodu, šalje mu poruku da on i njegove potrebe nisu bitne i da ne zaslužuje da bude voljeno - kaže psiholog Ljiljana Jagodić.

 

Republika

Foto: Privatna arhiva, Printscreen/YouTube, Instagram, twitter

 

Proučavajući pomenutu literaturu, iz knjiga za studente Medicinskog fakulteta je saznao da se jedna od najvećih koncentracija DNK tragova nalazi na intimnim delovima tela.

- Dosadašnja istraga je utvrdila da je zločin planirao do najsitnijih detalja, a naročito mu je bilo važno da se osveti majci. Tada mu je sinulo da jedan od metaka stavi u majčin iskorišćen uložak, a potom ga vrati u prvi okvir iz koga je planirao da otvori vatru u školi - kaže izvor našeg portala.

Kosta je bio odličan učenik koji je pohađao više vanškolskih aktivnosti. Bio je mamin i tatin ponos, "mali genijalac", kako su ga zvali. Roditeljima malog genija ni na kraj pameti nije palo da bi njihov dečak mogao da uradi nešto ovako, kao ni to da bi svojoj porodici  podmetnuo ovakve stvari iz osvete.

Podsetimo, Vladimir Kecmanović je poznati doktor radiologije, dok se o Miljani Kecmanović malo zna. Naime, i ona je stručnjak u svojoj oblasti, asistent je na Biološkom fakultetu u Beogradu, a pored nastave se bavi i istraživačkim radom.

Nakon što je njihov sin izvršio stravičan zločin, Vladimir je uhapšen i priveden, a Miljana se sa ćerkom (10) sklonila iz Beograda u strahu za svoj i ćerkin život.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (11)

Loading
Lela

16.10.2023 12:39

majka je radila na DNK dokazima u slucajevima protiv poznatih kriminalaca, i kazu vrlo je bila kooperativna. Otud tolika imovina

Tanja

16.10.2023 12:47

Nase dece nema a oni gledaju samo kako da izvrdaju! Zasto otac lekar i majka prosvetni radnik nisu ga lecili osvetoljubivog narcisoidnog najmladjeg masovnog ubicu na svetu umesto da ga vode u streljanu da uci da barata oruzjem! Zasto i kako je moguce da majka najmladjeg masovnog ubice i dalje radi u prosveti? Zasto je na slobodi?Kakve ce sve gluposti da isplivaju o njima!

Branko

16.10.2023 16:03

Ako je monstrumu Kosti bio dostupan upotrebljen ulozak za menstruaciju njegove majke Miljane, to je DOKAZ da je izmedju njih postojao INCEST, sto povećava optužnicu protiv Miljane i objasnjava zasto je ubio 8 devojčica!!!!

Vaki

16.10.2023 16:45

@Branko - Ne lupetaj