EVO ŠTA JE SA KOSTINOM SESTROM: Poznato da li je posle masakra krenula u školu (VIDEO)

Autor:

Hronika

13.10.2023

14:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Advokatski tim se brine i za to da devojčica nastavi školovanje, međutim ona se trenutno školuje na daljinu.

EVO ŠTA JE SA KOSTINOM SESTROM: Poznato da li je posle masakra krenula u školu (VIDEO)

Foto: Nikola Mutić, Facebook

Kosta Kecmanović

Advokatska kancelarija Borović koja zastupa porodicu Koste Kecmanovića, dečaka-ubice iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", održala je konferenciju za medije povodom podizanja optužnice protiv roditelja ubice.

Advokat Borivoje Borović branilac Vladimira Kecmanovića, rekao je danas da će insistirati da suđenje bude javno.

Advokatski tim se brine i za to da devojčica nastavi školovanje, međutim ona se trenutno školuje na daljinu.

- Njoj je za sada omogućen nekakav vid školovanja koji ne odgovora onome što bi bilo adekvatno, budući da ne postoje nikakve prepreke da ona pohađa normalno školu - rekli su na konferenciji.

Da podsetimo, pre početka školske godine oglasila se i ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović, koja je istakla da devojčica ima pravo da nastavi školovanje u bilo kojoj obrazovnoj ustanovi, te da odluku o tome donose roditelji.

Uzgred, glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, Nenad Stefanović 10. oktobra je, saopštio da je tužilaštvo sudu podnelo optužnicu protiv oca dečaka koji je 3. maja ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja i ranio još šest osoba, kao i protiv njegove majke, vlasnika streljačkog kluba i instruktora u tom klubu.

Otac je imao metalni sef u kući sa šifrom, ali je oružje, iako je imao maloletnu decu, držao u plastičnom koferu u predsoblju, koji je bio lako dostupan. Kofer je mogao lako da se otvori na točkiće i za njega je bila poznata šifra.

Otac je često vodio sina u streljanu, učeći ga kako da koristi vatreno oružje, čak i dok je omogućavao sinu da vidi kako otvara i zaključava kofere sa oružjem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Тања

14.10.2023 01:53

Можда је и она васпитана ко и брат јој најмлађи масовни убица на свету,како је могуће да је у школском ранцу у школи носила нож? Да ли су родитељи знали да им ћерка носи нож у ранцу?

Neko

14.10.2023 20:28

@Тања - Zabranite ovu zenu Tanju vidi se da ima psihicki poremecaj!!

D.

25.10.2023 01:46

@Neko - Ma težak psihijatrijski slučaj, žena siluje svaku vest. Ljudi, zaista nije stvar u tome šta piše, zašto itd… nego koliko je opsednuta, čoveče pući će i ko zna možda i ona napadne nekoga u tom stanju neuračunljivosti. Bože dragi pomozi nam. Ukoliko je neko poznaje, molim Vas da joj se pomogne i prijavi slučaj lekaru.

Marina

14.10.2023 20:29

@Тања - A ti znas da je nosila noz u rancu?