POGLEDAJTE FOTOGRAFIJU NA KOJOJ JE KOSTA KECMANOVIĆ SA ORUŽJEM I PUCA: Prst na obaraču, a pogled upućen ka meti... (FOTO)

Autor:

Hronika

12.10.2023

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavila se fotografija Koste Kecmanovića sa oružjem u ruci.

POGLEDAJTE FOTOGRAFIJU NA KOJOJ JE KOSTA KECMANOVIĆ SA ORUŽJEM I PUCA: Prst na obaraču, a pogled upućen ka meti... (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, Printscreen

Protiv Vladimira Kecmanovića i Miljane Kecmanović, oca i majke dečaka-ubice Koste Kecmanovića podignute su optužnice. 

Na čauri metka koji je pronađen kod kabineta za istoriju u OŠ ''Vladislav Ribnikar'' u kojoj je 3. maja Kecmanović izvršio masovno ubistvo i tom prilikom usmrtio devetoro vršnjaka i radnika obezbeđenja, pronađen je DNK njegove majke Miljane.

Sa druge strane, njegov otac Vladimir se sumnjiči da je u periodu godinu dana pre tragedije svog sina (13) obučavao da rukuje vazdušnim i vatrenim oružjem, kao i pripadajućom municijom, te da gađa u mete u obliku koncentričnih krugova i silueta ljudi, da puni okvir, ali i kako da stoji i diše prilikom korišćenja vatrenog oružja.

Republika

Foto: privatna arhiva

Kosta Kecmanović u streljani

Iako su u početku predsednik Streljačkog kluba i instruktor tvrdili da dečak-ubica nikada nije bio u streljani, istragom je utvrđeno drugačije. To dokazuje i fotografija koja se pojavila, a na njoj je trinaestogodišnji Kosta kako pozira u streljani sa vazdušnom puškom marke “diana”, model “460 magnum” kalibra 4,5 mm, sa montiranim optičkim nišanom.

Kako se u optužnici navodi, upravo je u ovoj streljani Vladimir Kecmanović obučavao sina da puca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (7)

Loading
Tanja

12.10.2023 12:14

Sta reci a ne zaplakati... Decu nam je poubijao najmladji masovni ubica na svetu...

Hana

12.10.2023 13:12

Jadnicak..ne zna ni sta ga je snaslo.

Vojvotkinja Tolstoj

12.10.2023 13:28

Gomilali oružje i municiju u kući, kao da je ovo Vijetnam ! Bila im "dnevna rutina" da vežbaju pucanje , umesto da su "okopavali kukuruz i sekli drva u šumi", to jest da su korisno i ZDRAVO trošili snagu (i mozak). Izigravali pamet i Boga ... dosta roditelja baš upropaste i decu i kuću... On sa sinom išao u streljanu xkao da je 40-godišnjakx! Pa ne treba da imaju ista interesovanja matori ljudi i deca ! Zamisli, da je imao toliko "viška vremena", pa bolje da je POČISTIO ULICU , nego što je to "vreme trošio" u streljani... Ne razumem, MOGAO JE - SEBI DA PUCA U PRSTE, PA DA VIDI ŠTA TO ZNAČI (POSLEDICE), A NE DRUGE DA UBIJA ...

Odgovori 10 5
Ja

14.11.2023 09:23

@Vojvotkinja Tolstoj - Bravo