"NASTAVIĆEMO DA INSISTIRAMO NA MAKSIMALNOJ KAZNI ZA RODITELJE DEČAKA IZ RIBNIKARA" Oglasio se šef VJT u Beogradu Nenad Stefanović

Autor:

Hronika

13.10.2023

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više javno tužilaštvo podvlači da će, uprkos pritiscima odbrane, nastaviti da insistira na maksimalnoj kazni.

"NASTAVIĆEMO DA INSISTIRAMO NA MAKSIMALNOJ KAZNI ZA RODITELJE DEČAKA IZ RIBNIKARA" Oglasio se šef VJT u Beogradu Nenad Stefanović

Foto: ST/Vladimir Lukić

Šef VJT u Beogradu Nenad Stefanović

Više javno tužilaštvo u Beogradu je, povodom slučaja protiv Miljane i Vladimira Kecmanovića, sve što je imalo da saopšti, navelo u podignutoj optužnici protiv ovih lica, navodi Nenad Stefanović Glavni javni tužilac u Beogradu.

- Sada čekamo dalju odluku suda. Pravo na odbranu je neprikosnoveno i današnja izjava advokata Borovića nije ništa drugo, nego deo strategije za odbranu optuženog. Ovim putem obaveštavamo javnost da se nećemo baviti komentarisanjem ovakvih, kao ni slučnih izjava, već ćemo nastaviti da se bavimo isključivo svojim poslom.

Više javno tužilaštvo podvlači da će, uprkos pritiscima odbrane, nastaviti da insistira na maksimalnoj kazni predviđenoj zakonom za roditelje maloletnog Koste Kecmanovića, koji je u maju počinio nezapamćeni masakr u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar.

Podsetimo, glavni javni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, Nenad Stefanović 10. oktobra je, saopštio da je tužilaštvo sudu podnelo optužnicu protiv oca dečaka koji je 3. maja ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja i ranio još šest osoba, kao i protiv njegove majke, vlasnika streljačkog kluba i instruktora u tom klubu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Nadja

13.10.2023 18:55

Bravo gospodine Stefanovic,imate podrsku svih majki,oceva,brace,sestara,baka,deka,ostale familije,komsija,nastavnika,drugarica,drugova....streljane I ranjene djece.Spremni smo da Vam pomognemo u dostavi istine I informacija kako se ovo zlo ne bi ponovilo.Hvala Vam mnogo gospodine Stefanovic I kao tuzitelju I kao covjeku.

Тања

14.10.2023 01:49

Злочин најмлађег масовног убице на свету нас је све завио у црно,побио нам децу.... наравно да су родитељи најмлађег масовног убице на свету одговорни.