JOKIĆ OPREZAN PRED POLUFINALE: Minesota je opasna! Evo šta kaže o najvećoj pretnji Edvardsu...

Autor: M. M.

Sport

04.05.2024

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola, kao i obično, bez ustručavanja.

JOKIĆ OPREZAN PRED POLUFINALE: Minesota je opasna! Evo šta kaže o najvećoj pretnji Edvardsu...

Foto: www.profimedia.rs

Nikola Jokić

Najbolji košarkaš Denver Nagetsa Nikola Jokić smatra da će polufinalna serija Zapadne konferencije NBA lige protiv Minesota Timbervulvsima biti veliki izazov za njegov tim.

Prva utakmica na programu je u Denveru u subotu na nedelju od 1.00.

- Na poslednjem treningu smo se upoznavali malo bolje sa Vulvsima, sa njihovim akcijama, šta će raditi u napadu i odbrani, manje-više isto kao i pred svaku utakmicu. Na našim utakmicama ove godine uvek je neko izostajao, nama ili njima, sada će prvi put obe ekipe biti kompletne, videćemo - rekao je Jokić i dodao:

- Minesota je prva odbrana lige, agresivni su na tom delu terena, to je ključ - moramo da vidimo kako s time da se izborimo. U napadu imaju mnogo oružja, koriste skoro svakog igrača, nadam se da ćemo imati odgovor na taj izazov.

Vulvsi su u prvoj rundi deklasirali Sanse sa 4-0 u pobedama.

- Veoma su opasan tim, mogu da imaju odgovor na sve – da igraju s niskom postavom, ali i sa nešto višom. Ne smemo da gubimo previše lopti, u svakom posedu moramo da šutnemo. To je jako važno, opasni su u kontri i talentovani su, svi trče i svi mogu da pogode - kaže Džoker i osvrće se na Entonija Edvardsa, najboljeg igrača Vulfsa, koji je protiv Sansa beležio prosečno 31 poen, osam skokova i 6,3 asistencije:

- Neverovatan je, opasan igrač. Talentovan igrač koji ima sve u svom arsenalu, a ima i saigrače kao podršku. Zabavan je momak, nadam se da ćemo se i mi zabaviti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading