KAO SAV NORMALAN SVET! Evo šta JOKIĆ JEDE ZA DORUČAK! Nema više bureka, ali je KALORIČNO...

Autor: M. M.

Sport

16.04.2024

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola je i dalje gurman.

KAO SAV NORMALAN SVET! Evo šta JOKIĆ JEDE ZA DORUČAK! Nema više bureka, ali je KALORIČNO...

Foto: Tanjug/AP

Srpski košarkaš Nikola Jokić ponovo igra sezonu iz snova u NBA ligi. U ligaškom delu sezone sa Denver Nagetsima završio je na drugom mestu u Zapadnoj konferenciji, pa će u plej-ofu na boljeg iz duela Los Anđeles Lejkersi - Nju Orleans Pelikansi. 

Somborac je od 2015. godine u najjačoj ligi sveta, a prethodno je branio boje Mege, gde je bilo očigledno da ima problem sa viškom kilograma. O tome je govorio sada već pokojni Dejan Milojević, njegov bivši trener.

- Angažovali smo nutricionistu i naš kondicioni trener Marko Ćosić, koji je zaista vrhunski trener, napravio je fantastičan program rada. Drugo, odredio je režim ishrane, a mi smo se ubili radeći na tome, ali videli smo da to ne ide u očekivanom smeru. I onda shvatimo da on doručkuje pola kile bureka i popije flašu koka-kole za ceo dan. Tada shvatiš da to mora da se promeni - otkrio je Milojević svojevremeno.

Međutim, najbolji NBA košarkaš trenutno promenio je život za 180 stepeni. Takođe i ishranu. U okviru jedne reklame čiji je bio glavni akter, Jokić je pričao svoja iskustva o odlasku u luksuzne hotele. Upitan šta obavezno pojede za doručak, Nikola je počeo da nabraja...

- Uh... Kajgana od pet jaja, uz to slanina, šunka i spanać. Ne sme da bude tečno, ne sme da bude previše suvo. Mora da bude savršeno. Onda, ovsena kaša - orasi, bademi, borovnice i med. Onda šejk u koji idu banana, šumsko voće i malo soka od jabuke. Bogami, to je oko 5.000 kalorija u tom doručku - nasmejao se Nikola Jokić koji je rekao da u hotelu najviše ceni dobru hranu, ali i dobar pogled.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Pedjica

16.04.2024 21:41

500g bureka.To je nista. Mi smo svojevremenu posle jutarnjeg vaterpolo treninga u Partizanu na putu do skole drali po 700g sa sirom i litar jogurta.