ROBERT DE NIRO OTVARA LUKSUZNE HOTELE NADOMAK SRBIJE! Glumac odlučio da ostavi trag na Balkanu!

Autor:

Zabava

16.04.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Nobu hotel" i restoran "Sofija" krasiće srce jedne od najstarijih prestonica Evrope.

ROBERT DE NIRO OTVARA LUKSUZNE HOTELE NADOMAK SRBIJE! Glumac odlučio da ostavi trag na Balkanu!

Foto: shutterstock

Robert De Niro

Nakon što je još davnih dana "pokorio" Ameriku, holivudski glumac Robert de Niro sprema se u pohod na Balkan, koji planira da osvoji. Naime, glumac ima želju da ostavi trag na našim prostorima, a to će učiniti otvaranjem svoja dva luksuzna hotela nadomak Srbije.

Američki brend za luksuzne hotele, restorane i rezidencije ''Nobu Hospitality'', u vlasništvu glumca Roberta de Nira, otvoriće dva hotela u Bugarskoj.

Ovu kompaniju su 1994. godine osnovali De Niro, poznati kuvar Nobu Macuhisa i filmski producent Meir Teper, preneo je bugarski bTV.

''Nobu Hospitality'' hoteli biće otvoreni u Sofiji i Varni, a kako navodi kompanija na svom sajtu, ovi objekti će ostaviti značajan trag na Balkanu.

Republika

Foto: shutterstock

 

Prvi hotel i restoran ovog brenda biće smešten u centru Sofije, a drugi na obali Crnog mora u Varni, javlja bugarska agencija Trud.

"Nobu hotel i restoran Sofija će krasiti srce jedne od najstarijih prestonica Evrope, biće smešteni u istorijskoj Zgradi bankara u blizini Narodnog pozorišta ''Ivan Vazov'' i okruženi buticima, umetničkim galerijama i glavnim istorijskim znamenitostima",  navodi se na veb stranici kompanije.

Zgrada iza Narodnog pozorišta u Sofiji izgrađena je 1912. godine i do skoro je bila banka, a otud i naziv Zgrada bankara, pre nego što je renovirana 2022.

Ova zgrada je 1978. godine proglašena nepokretnim spomenikom kulture, a deceniju kasnije je registrovana kao spomenik umetnosti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Solo

16.04.2024 20:54

Mogao bi i jedan da otvoris u Niss... kad si prvi put dosa u YU 1970 godine pa su te Nislije primili u stan nahranili i okupali..

Aleks

17.04.2024 00:33

@Solo - Bravo majstore tako Je trebalo u nis par hotela a NE u bugarsku !