TUŽNE VESTI ZA FANOVE "IGRE PRESTOLA" Hitno se oglasio čuveni DŽON SNEŽNI - ovo je sve RAZOČARALO!

Autor:

Zabava

10.04.2024

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni glumac saopštio tužne vesti fanovima popularnog serijala!

TUŽNE VESTI ZA FANOVE "IGRE PRESTOLA" Hitno se oglasio čuveni DŽON SNEŽNI - ovo je sve RAZOČARALO!

Foto: Screenshot: Youtube

Fanovi epske-fantastike sa nestrpljenjem iščekujui drugu sezonu serije "Kuća zmaja", prednastavka planetarno popularne "Igre prestola". Prva epizoda druge sezone najavljena je za 16. jun 2024. godine, a fanove popularnog serijala sačekala je i tužna vest.

Republika

Foto: youtube.com/Game of thrones

Druga sezona "Kuće zmaja" startuje u junu

Naime, franšiza "Pesma leda i vatre", kojoj pripadaju "Kuća zmaja" i "Igra prestola", trebalo je da dobije još nekoliko serija. između ostalog, radilo se i na nastavku priče Džona Snežnog, kog je u "Igri prestola" igrao Kit Harington.

Ipak, Kit je u razgovoru sa "ScreenRant" tokom promocije svog novog filma "Blood for Dust", rekao da se više ne radi na ovom projektu, koji je bio u razvojnoj fazi. Harington je istakao da se nada da će se u budućnosti opet raditi na ovom projektu.

Republika

Foto: Screenshot: Youtube

Kit Harington saopštio da se serija o Džonu Snežnom neće snimati

- Zapravo, nikada nisam pričao o seriji, jer je bila u razvoju. Nisam hteo da procuri da se razvija i nisam hteo da ljudi krenuo sa teorijama da budu uzbuđeni oko toga ili da jednostavno mrze tu ideju, kad se serija možda nikada ne bi ni dogorila. Jer, u fazi razvoja gledaš svaki ugao i gledaš da li će se to isplatiti... - rekao je Kit za gorepomenuti medij, pa dodao:

- Trenutno se ne isplati. Serija trenutno nije u razvoju jer nismo mogli da pronađemo pravu priču, za koju smo svi bili dovoljno uzbuđeni. Stoga smo zasad odlučili da prestanemo da radimo na njoj. Možda će doći vreme u budućnosti kad ćemo joj se vratiti, ali trenutno ne. Stoji na polici kao ideja - ispričao je popularni glumac, što je razočaralo fanove serijala.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading