NAJZGODNIJI GLUMAC POKUŠAO DA SE UBIJE: Trpeo polno uznemiravanje godinama, pa odlučio da PRESUDI SEBI!

Autor:

Zabava

08.04.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati glumac otvorio dušu o paklu kroz koji je prošao!

NAJZGODNIJI GLUMAC POKUŠAO DA SE UBIJE: Trpeo polno uznemiravanje godinama, pa odlučio da PRESUDI SEBI!

Foto: Instagram.com/alanritchson

Alan Ričson

Slavni glumac Alan Ričson, poznat po glavnoj ulozi u seriji Ričer, kao i mnogim superherojskim i naučno-fantastičnim serijama i filmovima, priznao je u jednom intervjuu da je svojevremeno pokušao da se ubije. Ričson je karijeru započeo kao maneken, važi za jednog od najzgodnijih glumaca današnjice, a otkrio je da se na ovaj čin odčulio nakon što je godinama trpeo zlostavljanje u fotografskoj industriji. 

On je priznao i da je jedna koleginica pretila da će ga lažno optužiti za seksualno zlostavljanje. 2019. godine poneo je kabl na tavan, prebacio ga preko grede, a onda pokušao da se obese. Kako kaže, tada se desila "božanska intervencija".

Republika

Foto: Instagram.com/alanritchson

Alan Ričson važi za jednog od najzgodnijih glumaca današnjice

- Video sam svoja tri sina, kao odrasle muškarce, u 30-im, koji me mole da to ne radim, jer žele da budem uz njih. Povukao sam se na gore, skinuo veze pre nego što sam se onesvestio - rekao je on, pa nastavio:

- Koliko puta su me stavljali u nezgodne situacije, seksualno zlostavljanje je cilj. Ako želiš platu, šansu da preživiš... to je legalni trafiking. Poslednja kap je bila kada su me agenti poslali kod poznatog fotografa koji je za šansu da se proslavim tražio da se slikam go - ispričao je Ričson.

Republika

Foto: Instagram.com/alanritchson

Ričson otkrio da je 2019. godine pokušao da se ubije

Kako je naveo, fotograf ga je seksualno uznemiravao, nakon čega je on otišao kod svog agenta:

- "Znao si gde me šalješ i opet si me poslao tamo?" On se nasmejao na to. Tada sam dao otkaz i više nikada nisam radio kao maneken - ispričao je Alan, teo dodao je da je na sličnu siutaciju naišao i u glumi:

- Jedna koleginica je rekla da će me lažno prijaviti za uznemiravanje - ispričao je on.

Nakon ovoga je krenuo da radi na svom mentalnom zdravlju, a dijagnostikovan mu je bipolarni poremećaj.

Republika

Foto: Instagram.com/alanritchson

Ričson pati od bipolarnog poremećaja

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading