GLUMICA KOJU SRBIJA OBOŽAVA SPREMNA DA UMRE: Samo hoću mami da OLAKŠAM! (VIDEO)

Autor:

Zabava

02.04.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica je u svom podtkastu otkrila da je spremna za smrt!

GLUMICA KOJU SRBIJA OBOŽAVA SPREMNA DA UMRE: Samo hoću mami da OLAKŠAM! (VIDEO)

Foto: instagram.com/theshando

Šenon Doerti, zvezda serija "Beverli Hils" i "Čari", godinama se bori sa unapredovalim rakom dojke, a kako je otkrila u svom podkastu "Let's Be Clear", polako se sprema za svoj odlazak.

Naime, kako je istakla u podkastu, prioritet joj je majka Rouz i rešava se svojih stvari kako bi njoj olakšala situaciju.

- Moj prioritet u ovom trenutku je moja mama. Znam da će joj biti teško ako umrem pre nje. Budući da će joj biti tako teško, želim da joj olakšam neke stvari. Ne želim da nakon toga zatekne gomilu stvari kojima mora da se bavi. Ne želim da ima četiri skladišne ​​jedinice pune nameštaja - objasnila je glumica.

Zato je već sad počela da pregleda sve svoje stvari s planom da ih donira ili proda ako je reč o antikvitetima koje je godinama skupljala. Nedavno je otišla na jug u svoj dom u Tenesiju kako bi spakovala stvari nakon što je odlučila da odustane od svog sna o životu na tom imanju i udomljavanju konja.

- Dakle, bili smo u Tenesiju i tamo sam se pakovala. Bilo je jako teško i jako emotivno jer sam se osećala kao da odustajem od svog sna da izgradim to imanje, da izgradim kuću za sebe i kuću za moju mamu i da zatim proširim staju", objasnila je. "Pakovala sam se i počela da plačem... Osećala sam se kao da odustajem od sna. Šta je to značilo za mene? Je li to značilo da sam odustala od života? Mama mi je govorila da ne moram to da radim, a ja sam rekla - moram - ispričala je ona kroz suze.

- Mogu da pomognem konjima i bez imanja - istakla je glumica, koja kaže da joj rešavanje stvari pomaže da "iza sebe ostavi čistiju i lakšu tranziciju za porodicu".

Republika

Foto: Profimedia

Šenon se proslavila ulogama u serijama "Beverli Hils" i "Čari"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading