OVAKO DANAS IZGLEDA BIVŠI MUŽ SANJE MARINKOVIĆ: Pre četiri godine se RAZVEO od voditeljke, pa se potpuno TRANSFORMISAO! (FOTO)

Autor:

Zabava

02.04.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja i Aleksandar su se razveli 2020. godine, a sada svi komentarišu da on izgleda drugačije!

OVAKO DANAS IZGLEDA BIVŠI MUŽ SANJE MARINKOVIĆ: Pre četiri godine se RAZVEO od voditeljke, pa se potpuno TRANSFORMISAO! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pre četiri godine kao bomba je odjeknula vest da se popularna voditeljka Sanja Marinković razvodi od Aleksandra Uhrina, sa kojim je dobila sina Strahinju. On nikada nije želeo medijski da se eksponira, a voditeljka je o njemu tek nekoliko puta pričala javno.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sanja Marinković

- Borili smo se da brak uspe, ali jednostavno nije moglo više. Emotivno smo se rastali pre nekoliko godina, ali nismo želeli da se razvedemo dok sve ne posložimo da Strahinja bude srećan. Nije bilo bezbolno, ali dete nije ništa primećivalo, jer smo mi vreme provodili zajedno. Trudili smo se maksimalno da to funkcioniše kako treba. Imam tu privilegiju da je Aleksandar zaista dobar otac i odlično se slažemo i o svemu se dogovaramo. Zajedničko nam je starateljstvo, pa je dete podjednako i sa mamom i sa tatom. Svakoga dana komuniciramo jednako, kao kada smo bili u braku – ispričala je jednom prilikom voditeljka u jednoj emisiji.

Danas bivši muž Sanje Marinković izgleda nešto drugačije nego na početku njihove ljubavne priče. Kosu su prošarale sede i dobio je nekoliko kilograma, ali novi izgled dobro nosi i moglo bi se reći da su mu godine donele posebnu muževnost.

 

 

- Oduvek sam verovala da je rastanak lek kada ljubav počne da bledi, a ne brak i da svako od nas ima pravo da zavrti novi krug ljubavi. Veoma cenim svoje emocije i svoj mir, zato naša ljubav više ne živi na istoj adresi - kratko je izjavila voditeljka tada nakon razvoda, dok je u emisiji "Zvezda Granda - Specijal" rekla:

- Bilo je trenutaka koji se tada mom suprugu... Ne da mu se nisu dopadali, ali moguće da mu nije prijalo. Onda, da bih ugodila svima, nisam ugađala sebi. Rastala sam se emotivno pre nego što je to javnost saznala. Tek kad sam sve namirila, da su svi sa tim osećajem zadovoljni u porodici i familiji, onda sam odlučila da javno progovorim. Imala sam period od par godina gde sam morala sa svima da popričam - istakla je voditeljka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading