VEST O IZNENADNOJ SMRTI SLAVNOG MUZIČARA LEDI KRV U ŽILAMA: Oproštajne reči će vas rasplakati!

Autor:

Zabava

02.04.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preminuo popularni muzičar, njegov prijatelj saopštio tužne vesti.

VEST O IZNENADNOJ SMRTI SLAVNOG MUZIČARA LEDI KRV U ŽILAMA: Oproštajne reči će vas rasplakati!

Foto: pixabay.com

Sveće, ilustracija

U muzičkom svetu, vesti o gubitku talentovanih umetnika uvek izazivaju veliku pažnju. Nedavno je preminuo Kris Kros, član grupe Ultravox, ostavljajući iza sebe bogato nasleđe i tužne uspomene na njegovu muzičku genijalnost.

Kros je bio ne samo član, već i koautor hita "Vienna", koji je ostao nezaboravan za ljubitelje muzike širom sveta. Pored toga, bio je i vrsni basista, ostavljajući neizbrisiv pečat na muzički identitet benda.

Vest o njegovoj smrti stigla je 25. marta, ali je javnosti postala poznata tek kasno sinoć. Frontmen Ultravox-a, Midž Jur, odao je počast svom prijatelju i saradniku, ističući njihovu dugogodišnju saradnju i prijateljstvo. Njegove reči o Krisu Krosu jasno oslikavaju koliko je bio voljen i poštovan u muzičkom svetu.

Republika

Foto: Credit: Imelda Michalczyk / Avalon / Profimedia

 

 


Kroz godine razdvojenosti, njihovo prijateljstvo je ostalo snažno, a njihova muzička hemija je i dalje bila prisutna, kao da vreme nije imalo moć da ih razdvoji. Njegove reči o Krosu kao "lepku koji je držao bend na okupu" jasno pokazuju koliko je bio važan za grupu i njen uspeh.

Kris Kros je ostavio neizbrisiv trag u muzičkoj industriji, a njegovo delo i talenat će zauvek ostati deo muzičke istorije. Njegova uloga u stvaranju hitova poput "Vienna" ostaje neprocenjiva, ostavljajući nasleđe koje će nadživeti generacije.

Njegova smrt je veliki gubitak za muzičku scenu, ali će sećanje na njega živeti kroz njegovu muziku i uticaj koji je ostavio na svoje kolege i obožavaoce. Kris Kros će ostati upamćen kao talentovani muzičar i kao deo legendarne grupe Ultravox, čije je muzičko nasleđe i dalje inspiracija za mnoge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading