PRONAĐENO BEŽIVOTNO TELO NESTALOG PRODUCENTA: Njegova smrt pod velom misterije, za sobom ostavio samo jedan trag!

Autor:

Zabava

26.03.2024

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filmski producent pronađen mrtav.

PRONAĐENO BEŽIVOTNO TELO NESTALOG PRODUCENTA: Njegova smrt pod velom misterije, za sobom ostavio samo jedan trag!

Foto: wikipedia, shutterstock

Filmski producent Filip Rogoski (56) pronađen je mrtav u Rimu, a njegovo beživotno telo je otkrio slučajni prolaznik. Nažalost, smrt je nastupila pre nekoliko nedelja, a Rogoski je pronađen bez dokumentacije, što je otežalo proces utvrđivanja njegovog identiteta. Ova tužna vest je potresla filmsku industriju i javnost, ostavljajući mnoga pitanja bez odgovora.

Nedvosmisleno misteriozna okolnost ovog slučaja je Rogoskovo nestajanje pre dva meseca, nakon čega su policija i njegova supruga očajnički tragali za njim. Poslednja osoba koja je videla Rogoskog bila je njegova supruga Sara, koja ga je 29. januara zamolila da izbaci smeće iz njihovog stana u Rimu. Nakon toga, Rogoski je nestao, ostavljajući za sobom samo jedan trag - njegove pantalone su nedelju dana kasnije pronađene uredno položene na ulici. Ovo neobično otkriće dodatno je uvećalo misteriju oko njegovog nestanka.

Republika

Foto: RMS / Zuma Press / Profimedia

 

 

Vest o tragičnoj smrti Filipa Rogoskog izazvala je šok i tugu među kolegama, prijateljima i javnošću. Policija je odmah započela istragu kako bi rasvetlila okolnosti njegove smrti i nestanka. Prema prvim informacijama, smrt je nastupila pre nekoliko nedelja, ali detalji oko uzroka smrti još uvek nisu javno saopšteni.

Filip Rogoski je ostavio dubok trag u filmskoj industriji, a njegova tragična smrt ostavlja mnoge u neverici i tuzi. Istraga oko okolnosti njegovog nestanka i smrti nastavlja se, dok javnost i dalje pokušava da shvati šta se tačno dogodilo sa ovim cenjenim filmskim producentom. Svi koji su poznavali Filipa pamtiće ga po njegovom doprinosu filmskoj umetnosti i ostavštini koju je ostavio iza sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading