IZNENADA PREMINUO GLUMAC IZ KULTNIH SERIJA: Njegova ćerka saopštila tužne vesti, usledio BOLAN oproštaj!

Autor:

Zabava

25.03.2024

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holivud tuguje zbog smrti poznatog glumca.

IZNENADA PREMINUO GLUMAC IZ KULTNIH SERIJA: Njegova ćerka saopštila tužne vesti, usledio BOLAN oproštaj!

Foto: pixabay.com

Sveće, ilustracija

Holivudska filmska zvezda Ron Harper preminuo je u 91. godini, saopšteno je u ponedeljak. Harper je umro prirodnom smrću u četvrtak u svom domu u Vest Hilsu, rekla je njegova ćerka Nikol Longeue za Holivud riporter.

Ron Harper je bio najpoznatiji po svojoj ulozi u TV seriji iz 1974. godine "Planeta majmuna", koja je zasnovana na istoimenom klasičnom filmu iz 1968. sa Čarltonom Hestonom. Pored toga, Harper je ostavio trag i ulogom u seriji iz 1970-ih "Land Of The Lost", koja prikazuje porodicu koja pada u eru sa praistorijskim stvorenjima. Pre ovih projekata, Ron se pojavio u serijama "Visoki čovek" i "Larami".

Harper je tokom svoje karijere ostvario značajne uloge i stekao veliku popularnost među publikom. Njegovo prisustvo na malim ekranima obeležilo je jedno vreme, a njegova uloga u kultnoj seriji "Planeta majmuna" zauvek će ostati deo filmske istorije.

Njegova ćerka Nikol Longeue istakla je da je Ron Harper bio ne samo uspešan glumac, već i posvećen otac i porodični čovek. Njegovo nasleđe će nastaviti da živi kroz njegove filmove i serije, ostavljajući neizbrisiv trag u svetu zabave.

Ron Harper će zauvek biti upamćen kao ikona televizije, čije je prisustvo obogatilo svet zabave i ostavilo neizbrisiv pečat u srcima fanova širom sveta. Svojim radom i talentom, ostavio je dubok trag u filmskoj industriji i ostaće upamćen kao neko ko je uneo radost i inspiraciju u živote mnogih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading