TEŠKA BOLEST POKOSILA ZVEZDU TIKTOKA (22): Saznala dijagnozu, pa ostavila oproštajnu poruku!

Autor:

Zabava

12.03.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečko preminule TikTokerke podelio tužne vesti.

TEŠKA BOLEST POKOSILA ZVEZDU TIKTOKA (22): Saznala dijagnozu, pa ostavila oproštajnu poruku!

Foto: Shutterstock

Tragična vest o smrti mlade Lije Smit (22), koja je postala poznata kao inspiracija mnogima na društvenoj mreži Tik Tok, potresla je mnoge ljude širom sveta. Lija je hrabro delila svoju borbu protiv retkog oblika raka kostiju, a njeni video snimci su stekli veliku popularnost među korisnicima ove platforme.

Kada je Liji dijagnostikovan Juingov sarkom, retak oblik raka koji pogađa kosti i meka tkiva, ona je odlučila da podeli svoju priču sa svetom putem Tik Toka. Iako je priznala da je bila prestrašena, odlučila je da iskoristi svoj glas kako bi podigla svest o ovoj teškoj bolesti. Njene iskrene i hrabre poruke privukle su pažnju mnogih, te je Lija ubrzo stekla preko 500.000 pratilaca na ovoj društvenoj mreži.

Nakon Lijine smrti, njen dečko Endru se obratio javnosti putem Tik Toka, izražavajući zahvalnost svima koji su pružili podršku Liji tokom njene borbe. Njegove reči o slomljenom srcu i zahvalnosti prema svima koji su pružili podršku, dodatno su dirnule mnoge ljude.


Ova tužna vest je podsetnik na snagu društvenih mreža u povezivanju ljudi širom sveta i pružanju podrške u teškim trenucima. Lija Smit će zauvek ostati upamćena kao hrabra borac i izvor inspiracije za mnoge, a njena poruka o važnosti otvorenog razgovora o teškim temama ostat će kao njen trajni doprinos društvenim mrežama i zajednici u celini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading