PONOVO UHAPŠEN POPULARNI INFLUENSER: Endru Tejt optužen za silovanje i trgovinu ljudima, u svemu učestvovao i njegov brat!

Autor:

Zabava

12.03.2024

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Braću Tejt optužuju za silovanje i trgovinu ljudima.

PONOVO UHAPŠEN POPULARNI INFLUENSER: Endru Tejt optužen za silovanje i trgovinu ljudima, u svemu učestvovao i njegov brat!

Foto: Daniel MIHAILESCU / AFP / Profimedia

Influenser Endru Tejt i njegov brat Tristan ponovo su privedeni u Rumuniji pod sumnjom da su počinili seksualno nasilje, prenosi Informer. Obojica negiraju optužbe koje im se stavljaju na teret. Optužuju ih za silovanje i trgovinu ljudima u Rumuniji, gde žive.

Tejtu je odobrena žalba u avgustu 2023. godine da bude pušten iz kućnog pritvora dok čeka suđenje. Braća Tejt su prvi put uhapšena u svojoj kući u Bukureštu 2022. godine. Nakon toga su prebačeni iz zatvora u kućni pritvor po odluci rumunskog sudije.

Optužnica tvrdi da su četvorica optuženih 2021. godine formirali organizovanu kriminalnu grupu za trgovinu ljudima u Rumuniji, ali i u drugim zemljama, uključujući SAD i Veliku Britaniju. U njoj se navode imena sedam žrtava za koje se tvrdi da su ih braća Tejt regrutovala lažnim obećanjima o ljubavi i braku. Suđenje se očekuje da će trajati nekoliko godina.

Ovaj slučaj je izazvao veliku pažnju javnosti i do sada je privukao veliki broj pratilaca. Influenser Endrju Tejt je poznat po svojim aktivnostima na društvenim mrežama, ali sada je u središtu skandala koji potresa javnost.

Iako su optužbe ozbiljne, braća Tejt imaju pravo na pravično suđenje i pretpostavku nevinosti sve do pravosnažne presude. Očekuje se da će tokom suđenja biti izneti detalji koji će rasvetliti ovaj slučaj i utvrditi istinu. Svi čekaju ishod ovog slučaja sa velikom pažnjom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading