HOSPITALIZOVANA ČUVENA GLUMICA: U suzama prikovana za bolnički krevet, slike LEDE KRV U ŽILAMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.03.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osvanule fotografije iz bolnice, ne prestaje da lije suze!

HOSPITALIZOVANA ČUVENA GLUMICA: U suzama prikovana za bolnički krevet, slike LEDE KRV U ŽILAMA! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Kejt Bekinsejl

Popularna glumica Kejt Bekinsejl je nedavno izazvala veliku zabrinutost među svojim fanovima kada je završila hospitalizovana. Međutim, iako se borila sa svojim zdravstvenim problemima, ona je iy bolnice pružila podršku svojoj majci Džudi, takođe glumici, u emotivnom postu za Dan majki.

Naime, u svojoj potresnoj objavi, Kejt je podelila niz snimaka svoje majke Džudi, koja se takođe suočava sa zdravstvenim izazovima. Ovaj gest je dirnuo mnoge, međutim, među fotografijama našle su i njene iz bolničkog kreveta, na kojima lije suze.

- Srećan rođendan i Dan majki u Velikoj Britaniji prošle nedelje mojoj neverovatnoj majci. Hvala onima koji nas vole i podržavaju kada je s**t i pokušajmo da se uverimo da ima nekih delova koji nisu. I što brinemo o našim psima kada ne možemo, i navodi nas da se sećamo srećnih stvari kada ne možemo - istakla je Bekinsejlova u okviru svoje objave.

Podsećnja radi, očuh proslavljene glumice, Roj Batersbi, preminuo je u januaru nakon što je doživeo "masovni moždani udar" tokom teške borbe sa dva oblika raka. Ova porodična tragedija dodatno je uticala na emotivnu poruku koju je Kejt podelila sa javnošću.

Inače, Kejt Bekinsejl je britanska glumica rođena 26. jula 1973. godine u Londonu. Svoju glumačku karijeru započela na televiziji i pozornici pre nego što je prešla na film. Prvi značajniji uspeh i veliku popularnost stekla je ulogom u filmu "Podzemlje" (2003) i nastavcima serijala, gde je glumila vampiricu Selenu, kao i u filmskom ostvarenju "Van Helsing" (2004), gde je glumila rame uz rame sa kolegom Hju Džekmenom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading