IVA GRGURIĆ OPET IDE POD NOŽ: Ponovo operiše GRUDI, uslikana u BOLNIČKOM KREVETU! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.03.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobednica "Zadruge 3" odlučila da promeni silikone!

IVA GRGURIĆ OPET IDE POD NOŽ: Ponovo operiše GRUDI, uslikana u BOLNIČKOM KREVETU! (FOTO)

Foto: Shutterstock, ST/B. Jovanović

Pobednica treće sezone rijalitija "Zadruga", Iva Grgurić, pre nekoliko dana u jednoj emisiji je otkrila da je odlučila da ponovo ode na operaciju grudi, ali ovog puta ih neće povećavati, već smanjiti. Ona je otkrila da se pokajala zbog veličine silikona koje je uradila, a da je to shvatila kad su ljudi prestali da je gledaju u oči dok razgovaraju. 

Iva je danas na svom zvaničnom profilu na društvenoj mreži Instagram podelila fotografiju iz bolničnog kreveta i svojim pratiocima dala do znanja da je spremna za novi zahvat. Ona je pozirala nasmejana, pa po svemu sudeći nema problem što ponovo ide po totalnu anesteziju, jer joj je najbitnije da svoj izgled dovede do savršenstva. 

Republika

Foto: INSTAGRAM.COM

Iva Grgurić pozira u bolničkom krevetu

Kakav će biti konačni ishod Ivine operacije i smanjivanja silikona ostaje da ispratimo u danima koji su pred nama. 

Podsećamo, Iva je nedavno bila u epicentru skandala kad je otkrila da joj je Marko Janjušević Janjuš pisao poruke, nakon što je napustio rijaliti "Elita" zbog pomena od 40 dana najmlađem bratu Mihailu. 

Sad ću iskreno da ti kažem, Janjuš mi je poslao poruku nakon šest dana od smrti njegovog brata. Nažlaost, to je stvarno katastrofa šta mu se desilo, velika nesreća... Jako mi je žao zbog toga. Ja sam mu poslala poruku kada sam čula za tu vest, izjavila mu saučešće, rekla mu da mi je jako žao, a on me je pitao da li želim otići sa njim na piće, na večeru - otkrila je Iva.

Republika

Foto: ST/Petar Divac/SB. Jovanović

Iva Grgurić i Marko Janjušević Janjuš

Iva je tada priznala zašto je ipak odlučila da odbije Janjuša i ne ode sa njim na večeru:

- Nemamo mi teme za razgovor, nemamo ni isto društvo, morbidno mi je bilo da me zove na večeru nekoliko dana, nakon što je njegov brat izvršio samoubistvo. Što je najgore, da sam uzašla na večeru, verovatno bih istu ja morala i da platim - priznala je Iva za medije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading