BIZNISMEN JOVANE JEREMIĆ IMANJE OPREMIO ZA NJENU ĆERKU: Dragan joj ostvario sve snove, jedan detalj će vas oboriti s nogu!

Autor:

Zabava

11.03.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Jeremić otkriva kako se njena ćerka slaže sa Draganom.

BIZNISMEN JOVANE JEREMIĆ IMANJE OPREMIO ZA NJENU ĆERKU: Dragan joj ostvario sve snove, jedan detalj će vas oboriti s nogu!

Foto: instagram.com

Jovana Jeremić i Dragan Stanković

Voditeljka Jovana Jeremić doživela je iznenađenje uživo u jutarnjem programu kada je dobila poziv od svog dečka, Dragana Stankovića. Kao i uvek, energična voditeljka nije krila svoje uzbuđenje, te je odmah potrčala da se javi na telefon. Međutim, ono što je usledilo bilo je potpuno neočekivano.

Kada se javila na telefon, Jovana je shvatila da je njen dečko odlučio da se našali s njom. Počeo je da prigovara Jovani zbog njenog izazovnog oblačenja u emisiji, što je izazvalo smeh i oduševljenje u studiju.

Jovanu Dragan svakodnevno iznenađuje, a ona ne krije da je zaljubljena do ušiju u njega i da je, bez sumnje, čovek njenog života:

Republika

Foto: RTV pink

Jovana Jeremić

 

- Najviše ga volim u životu, kažem mu: „Ti si moj Bog, alfa i omega, ti si moj život, moje sve, moja ljubav, lav, svetionik i spas u ovom ludom vremenu moja mirna luka, moje rame kada spavam noću“. I kada vodimo ljubav i kada ne vodimo ljubav podjednako je lepo zato što je čista ljubav u pitanju. On mene doživljava kao svoju ženu, ali ja volim slobodu i volim ljubav u slobodi to je onda prava ljubav - rekla je Jovana, pa otkrila kakav odnos Dragan ima sa njenom ćerkom:

Republika

Foto: e-tock

Jovana Jeremić i Dragan Stanković

 

- Ona ima svog oca Voju, Dragan joj je bukvalno kao drugi otac, obožava ga. Hoće u Grocku, kaže ona meni: „Dragan lav mesi hleb, ima pekaru“. Sve ona tamo ima, zeca, mačku, Bog mi je stvarno poslao pravog muškarca u trenutku kada je trebalo, jer sama se ja borim sa njom. Pomaže meni Voja, naravno, ali preko nedelje teško je to izgurati. Uspela sam da ona bude prepametna, govori kao da je prvi razred, a ne da ima pet godina. Sve je stigla i prestigla – ispričala je Jovana Jeremić za Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Nebojša

12.03.2024 16:52

Alo jarane , uspori malo. Bankrotiraćeš do Nove Godine pa šta ćeš onda?

Madlene

22.03.2024 18:50

Jao..