ONA VOLI FUDBALERE! Saldanjina LEPOTICA na utakmici REALA! Devojka koja je ZAPALILA Arenu, sada ŽARI po Madridu! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.03.2024

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljive objave na instagramu zgodne influenserke.

ONA VOLI FUDBALERE! Saldanjina LEPOTICA na utakmici REALA! Devojka koja je ZAPALILA Arenu, sada ŽARI po Madridu! (VIDEO)

Foto: Starsport

Misteriozna dama

Nedavno smo imali prilike da napadača Partizana , Mateusa Saldanju, vidimo u društvu prave lepotice kako prisustvuje meču košarkaša crno-belih sa  Cedevita Olimpijom. 

Nedugo zatim, otkriveno je da je u pitanju Gabrijela Gabi Kavalin, devojka koja je u žižu javnosti dospela zbog turbulentnog odnosa sa asom Mančester junajteda, Entonijem. 

Odmah su započete spekulacije o potencijalnom romantičnom odnosu Brazilke i Partizanovog napadača, a sada smo dobili novi uvid u privatan život influenserke. 

Naime, ona je sinoć prisustvovala susretu između Reala i Selte u Madridu. Takođe, nije propustila da se pohvali fotkama sa "Santijago Bernabeu" stadiona.

 

Republika

Foto: instagram.com

Gabrijela Kavalin

- Uvek je šou - stoji ispisano na ovoj slici lepotice koja je zaintrigirala Beograd i Madrid. 

Republika

Foto: instagram.com

Gabrijela Kavalin

Takođe, veoma je evidentno da je u brazilskoj krvi voleti fudbal, ali deluje da ova "fam fatal" takođe obožava fudbalere. Da li je posle Entonija, i možda Saldanje, sada u pitanju neki "Los Blankos"? Ostaje da se vidi. 

Republika

Foto: instagram.com

Gabrijela Kavalin

Podsetimo, Gabrijela je jedna od najpopularnijih influenserki u Brazilu. Pored uticaja na društvenim mrežama, Gabi se bavi i modelingom, kao i puštanjem muzike u noćnim klubovima. Svojim izgledom fadcinira ljubitelje fudbala širom Evrope. 

Ipak, najpoznatija je po tome što je Entonija optužila za nasilništvo.

Gabrijela je tvrdila da je žrtva zlostavljanja i medijima i policiji je dostavila dokaze za to da ju je Brazilac zlostavljao i pretio joj u periodu od 2022. do 2023. godine. 

– Rekao je da ako ne budem sa njim, neću da budem ni sa kim. Rekla sam mu da sam trudna, da me plaši. Tresla sam se od straha. Ne sećam se tačno oko čega je bila svađa, možda oko nekog sa kim sam bila pre nekoliko godina. Udario me u grudi i moj silikon se okrenuo naopako – izjavila je svojevremeno Kavalin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading