OPA, BATO! SALDANJA U ARENI BODRI KOŠARKAŠE PORED CRNKE SA BUJNIM GRUDIMA! Da li je ovo njegova izabranica? (FOTO)

Autor:

Sport

03.03.2024

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Privukla je veću pažnju nego sam meč.

OPA, BATO! SALDANJA U ARENI BODRI KOŠARKAŠE PORED CRNKE SA BUJNIM GRUDIMA! Da li je ovo njegova izabranica? (FOTO)

Foto: Starsport

Misteriozna dama

Partizan razbija Cedevita Olimpiju u derbiju 21. kola AdmiralBet ABA lige

Uzbudljiv početak meča obećavao je napetu utakmicu između Partizana i Cedevita Olimpije, ali crno-beli su već posle deset minuta igre stekli značajnu prednost od 42:24. Posebno impresivno izdanje imali su Aleksa Avramović i Danilo Anđušić, koji su zajedno postigli čak 23 poena - Avramović 12, a Anđušić 11. Njihova izvanredna igra doprinela je oduševljenju oko 8.000 gledalaca u Beogradskoj areni, koji su uporno bodrili ekipu Željka Obradovića.

Poznata lica u publici

Republika

Foto: Starsport

Saldanja pored misteriozne crnke


Uzbuđenje u publici nije bilo rezervisano samo za teren, već su i loža i tribine bile mesto gde su se okupljala dobro poznata lica. Sportski direktor Partizana Zoran Savić družio se sa Romanom Liscom, dok je trener fudbalera Partizana Igor Duljaj već razmišljao o predstojećoj utakmici sa Crvenom zvezdom. Među prisutnima nalazio se i Mateus Saldanja, koga su "grobari" srdačno pozdravili pri ulasku u dvoranu. Posebno interesovanje izazvala je misteriozna dama koja je sedela pored Brazilca, privlačeći pažnju svojom lepotom i bujnim grudima koje je bezuspešno pokušala da prikrije jaknom. Njen izgled bio je tema raznih komentara u publici, dok je Saldanja uživao u društvu koje bi mnogi pozavideli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading