CRNO-BELA PORODICA! KOŠARKAŠI PARTIZANA BODRE FUDBALERE U HUMSKOJ: Evo koji igrači su se odazvali pozivu Nikolića! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

02.03.2024

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Humskoj se trenutno igra izuzetno uzbudljiv meč.

CRNO-BELA PORODICA! KOŠARKAŠI PARTIZANA BODRE FUDBALERE U HUMSKOJ: Evo koji igrači su se odazvali pozivu Nikolića! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Partizan

Košarkaši Partizana podržavaju fudbalere na stadionu

Košarkaši Partizana su se odazvali pozivu Nemanje Nikolića, napadača kluba iz Humske, i pružili podršku fudbalerima na njihovoj utakmici protiv Železničara. Ovaj gest je izazvao veliko interesovanje crno-bele javnosti, s obzirom na to da su fudbaleri redovno bili prisutni na košarkaškim utakmicama, a sada su izabranici Željka Obradovića uzvratili istom merom. Na tribinama stadiona JNA okupili su se Danilo Anđušić, Kevin Panter, Pi Džej Doužer, Balša Koprivica, Tristan Vukčević... A, imali su i šta da vide, s obzirom na to da je posle prvog poluvremena "palo" četiri gola.

Poziv preko društvenih mreža

Nemanja Nikolić je putem društvenih mreža uputio poziv košarkašima da dođu i podrže fudbalere na stadionu nakon pobede nad Anadolu Efesom u Evroligi. Ovaj vid komunikacije sa navijačima i kolega iz oba tima pokazuje jedinstvo unutar kluba i važnost međusobne podrške.

Velika podrška navijača

Utakmica protiv Železničara je privukla veliki broj navijača, posebno zbog činjenice da je ovo poslednja utakmica pre večitog derbija. Slobodan ulaz na stadion dodatno je doprineo okupljanju respektabilnog broja navijača, a podrška fudbalerima je bila izraženija nego na mnogim mečevima u Humskoj dosadašnjem toku sezone.

Borba za titulu će biti izuzetno uzbudljiva, a nakon što je Crvena zvezda ranije pobedila TSC u Bačkoj Topoli, isto žele da učine i igrači Igora Duljaja pred večiti derbi koji je na programu devetog marta od 17.00 časova na Marakani

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading