PARTIZAN MORA DA POBEDI BAJERN: Evo GDE gledati KLJUČNI meč crno-belih u borbi za plej-in!

Autor:

Sport

08.02.2024

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Večeras nema izgovora.

PARTIZAN MORA DA POBEDI BAJERN: Evo GDE gledati KLJUČNI meč crno-belih u borbi za plej-in!

Foto: KK Partizan twitter

Košarkaši Partizana dočekuju ekipu minhenskog Bajerna u 26. kolu Evrolige večeras od 20.30 časova.

Crno-beli su upali u seriju loših rezultata, koja je produbljena novim porazom u AdmiralBet ABA ligi.

Oni su posle neuspeha protiv Virtusa u Bolonji, Monaka i prethodno u večitom derbiju regionalnog takmičenja, doživeli četvrti kiks u nizu, potpuno neočekivani od hrvatskog Splita u Areni. Nema sumnje da je branilac titule na Jadranu ostao na malim šansama da se domogne druge pozicije na kraju ligaškog dela AdmiralBet ABA lige, dok ni u Evroligi nisu obezbedili plej-in.

Republika

Foto: KK Partizan twitter

Željko Obradović na prošlom duelu Partizana protiv Bajerna

Zato je predstojeći meč protiv Bajerna iz Minhena od krucijalnog značaja za izabranike Željka Obradovića koji je u najavi predstojećeg meča rekao da je njegov tim potpuno podbacio protiv Splita, kada je doživeo šokantan poraz u 19. rundi AdmiralBet ABA lige.

- Odigrali smo veoma lošu utakmicu protiv Splita. To ne umanjuje način na koji je Split igrao, izuzetno pametno, strpljivo i borbeno, zato su dobili utakmicu. Kada se priča o kvalitetima dva tima, tu su neke stvari veoma jasne. To je košarka i pokazalo se još jednom da su želja i motivacija presudni u sportu. Mi smo odigrali izuzetno slabu utakmicu, šutirali za tri 4/31, bilo je i dosta otvorenih šuteva i to je u redu da se kaže. Kako god, to je neka utakmica koja je pokazala sve neke najgore moguće stvari koje mogu da se dese timu kao što je naš. Razočaranje veliko, to sam već rekao, nadam se da se to više nikada neće ponoviti, najiskrenije - rekao je Obradović.

Direktan prenos meča možete gledati na kanalu Sport klub 1, a na našem portalu Republika.rs biće vam omogućeno praćenje lajv-bloga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading