POMAMA ZA ZEKOM LEDEJOM ISPRED ARENE! Partizanovci u OGROMNOM broju podržali Amerikanca! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.02.2024

19:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zakazano je druženje sa Zekom od 19 časova.

POMAMA ZA ZEKOM LEDEJOM ISPRED ARENE! Partizanovci u OGROMNOM broju podržali Amerikanca! (VIDEO)

Foto: Instagram/partizanbc

Košarkaški klub Partizan najavio je da će ovog popodneva ispred "Štark arene" biti održano druženje sa jednim od miljenika navijača - Zekom Ledejom. Crno-beli su se odazvali u ogromnom broju na poziv kluba na druženje sa Amerikancem, te su ga gromoglasno pozdravili pri njegovom izlasku.

 

Većina navijača je snimala, neki su prilazili tražeći pozdrav, dok je Zek prolazio kroz gomilu "bacajući pet" svakom kome stigne. Navijači su mu potom pružili podršku sa uzvicima poput: "Hajde!" i "Zek!"

Zek Ledej je američki košarkaš. Rođen je 1994. godine u Sjedinjenim Američkim Državama. Ledej je igrao na univerzitetu Virdžinija Tech, gde je stekao reputaciju kao talentovan i svestran igrač. Nakon univerziteta, igrao je u različitim profesionalnim ligama širom sveta, uključujući Evropu.

U redove crno-belih je stigao 2021. godine iz milanske Olimpije i od tada važi za miljenika navijača. Zbog svoje borbenosti i srčanosti koju na terenu pokazuje, kod grobara ima reputaciju jednog od najpožrtvovanijih igrača u timu Željka Obradovića.

Nedavno je bio glavni akter večitog derbija, s obzirom na to da je nekoliko puta bivao u centru pažnje dešavanja, pa, vođeni nekim računima od ranije, navijači Crvene zvezde nisu ostali nemi na to. Upravo zbog toga kakvu igru prikazuje u utakmicama protiv najvećeg rivala, Amerikanac i dobija podršku poput ove večeras od strane grobara gde god da se pojavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading