EVROLIGA STALA NA STRANU ZEKA LEDEJA! Evo ŠTA su poručili NAKON derbija sa CRVENOM ZVEZDOM! Šta će DELIJE reći na ovo?

Autor:

Sport

29.01.2024

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak je objavljen danas.

EVROLIGA STALA NA STRANU ZEKA LEDEJA! Evo ŠTA su poručili NAKON derbija sa CRVENOM ZVEZDOM! Šta će DELIJE reći na ovo?

Foto: Starsport

Nemanja Nedović i Zek Ledej

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su važnu pobedu protiv Partizana u 18. kolu AdmiralBet ABA lige, koja im maltene obezbeđuje prvo mesto u regularnom delu sezone i domaći teren kroz čitav plej-of.

Derbi kao derbi, nije mogao da prođe bez tenzija i velikog broja čarki na parketu.

Kao i obično u poslednjih nekoliko godina, u svemu je prednjačio krilni centar Partizana Zek Ledej, koji je na kraju i isključen iz igre zbog nesportskog faula i tehničke greške.

Prvo mu je zbog udaranja Nemanje Nedovića svirana nesportska lična greška, a tehničku je zaradio kada je tresnuo Rokasa Gedraitisa.

Upravo kod te prve situacije, kada je Amerikanac bez lopte zveknuo srpskog košarkaša, nastala je velika gužva na parketu. Ledejev prljavi potez je izrevoltirao i sve navijače Crvene zvezde, od kojih su mnogi pokušali da ga pogode nekim tvrdim predmetima, a ništa blaže nisu bile ni majka i supruga Nemanje Nedovića koje su ga "pozdravile" sa nekoliko psovki.

A čini se da je Evroliga odabrala na čijoj je strani, obzirom na novu objavu koja je danas osvanula na zvaničnom Instagram profilu.

Nikad ne menjajte Zeka - napisali su uz video, a onda su počeli da se nižu komentari podrške za Amerikanca od Grobara, dok je, očekivano, sa druge strane, pristigla lavina uvreda kako za Evroligu, tako i za Ledeja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading