"SOČNA" PSOVKA MITROVIĆA UKRASILA OBJAVU: Evroliga svrstala ČAK TRI poteza Zvezde Meridianbet i Partizana u TOP5, ali OVO NISU čuli!

Autor:

Sport

13.01.2024

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čini se da je Mitrović taj koji je izgovorio.

"SOČNA" PSOVKA MITROVIĆA UKRASILA OBJAVU: Evroliga svrstala ČAK TRI poteza Zvezde Meridianbet i Partizana u TOP5, ali OVO NISU čuli!

Foto: Starsport

Duel Mitrovića i Smailagića

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet i Partizana su u prvom od ovonedeljna dva kola doživeli poraze koji su navijačima teško pali, Delijama zbog činjenice da je Asvel "fenjeraš", a Grobarima zbog velike prednosti koju su "prosuli" protiv Fenerbahčea.

Dva dana kasnije, večiti su imali priliku da se poprave i u tome su i uspeli.


Prvi su na teren izašli košarkaši Crvene zvezde Meridianbet koji su ostvarili veliku pobedu u Milanu, pošto su okviru 21. kola Evrolige savladali domaći Armani rezultatom 76:62!
Na kraju je to bio ubedljiv trijumf crveno-belih koji su došli do devetog trijumfa u eliti, koliko ima i italijanski predstavnik. 

Nekoliko fantastičnih poteza crveno-belih obeležilo je ovaj duel, a pre svega magično dodavanje Teodosića za Davidovca i zakucavanje Bolomboja preko Hajnsa koji su se našli na trećem, odnosno prvom mestu TOP5 najboljih poteza ove runde.

 

 

Nije to sve od srpskih klubova što je Evroliga uvrstila u najboljih pet poteza. Na petom mestu se našla neverovatna akcija Partizana kojom su crno-beli praktično započeli nestvarnu seriju protiv Makabija i, nakon što su u prvom poluvremenu imali minus od 24 poena, uspeli da preokrenu rezultat i pobede "ponos Izraela".

Ipak, mnogo više pažnje je navijačima privukao sam kraj snimka zakucavanja Bolomboja, u kom se jasno može čuti "sočna" psovka, nama se čini Luke Mitrovića - Mamu vam j...

Vi procenite sami da li se radi o centru crveno-belih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading