EVO KAKO IZGLEDA TABELA EVROLIGE POSLE VELIČANSTVENE POBEDE PARTIZANA: Grobari u TRANSU!

Autor:

Sport

12.01.2024

23:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezaboravno veče u Areni.

EVO KAKO IZGLEDA TABELA EVROLIGE POSLE VELIČANSTVENE POBEDE PARTIZANA: Grobari u TRANSU!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana pobedili su Makabi rezultatom 88:79 u 21. kolu Evrolige.

Navijači crno-belih su sa velikim nestrpljenjem iščekivali ovaj meč kako bi pogurali svoje miljenike u domaćoj hali do nove pobede u Evroligi, međutim, stvari su na samom početku pošle užasno po njihove igrače.

Nije se ni pošteno ušlo u susret, a Makabi je već nakon nekoliko minuta imao neverovatnih 16:0. Jednostavno se činilo kao da su igrači Partizana potpuno bespomoćni u odnosu na prejaki Makabi koji je "pucao" sa svih strana preko Brauna, Sorkina, Niba, Boldvina i ekipe.

Do kraja poluvremena, "ponos Izraela" je uspešno održavao prednost i otišao na pauzu sa prednošću od 16 poena i činilo se da će se izabranici Željka Obradovića jako teško vratiti u meč.

Međutim, onda se dogodilo ono što Partizan ove sezone najbolje radi - neverovatan povratak u duel. Crno-beli su zaigrali izuzetno u trećoj deonici na krilima fenomenalnog Nanelija i prednost gostiju kao da se "istopila", pošto su domaći ovaj deo igre dobili sa 31:15. U poslednjoj deonici su nastavili tamo gde su stali u trećoj i preko raspoloženog Pi-Džej Doužera savladali nakon epskog preokreta Makabi sa 88:79.

Nakon veličanstvene pobede nad Izraelcima, Partizan je i dalje u odličnoj poziciji za prolazak u narednu fazu sa skorom 11-10

Standings provided by Sofascore

Zvezda Meridianbet ima dve pobede manje i zauzima 13. poziciju.

U narednom kolu crno-beli gostuju Panatinaikosu, dok će crveno-beli dočekati Baskoniju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading