NAVIJAČI NE PAMTE OVAKO UŽASAN START PARTIZANA U EVROLIGI: Crno-beli DOPUSTILI Makabiju da povede sa 18 RAZLIKE u PRVOJ deonici!

Autor:

Sport

12.01.2024

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo nikako ne sme da se dešava.

NAVIJAČI NE PAMTE OVAKO UŽASAN START PARTIZANA U EVROLIGI: Crno-beli DOPUSTILI Makabiju da povede sa 18 RAZLIKE u PRVOJ deonici!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana u Areni igraju protiv Makabija iz Tel Aviva meč 21. kola Evrolige. 

Navijali crno-belih su sa velikim nestrpljenjem iščekivali ovaj meč kako bi pogurali svoje miljenike u domaćoj hali do nove pobede u Evroligi, međutim, za sada stvari idu užasno po njihove igrače.

Nije se ni pošteno ušlo u susret, a Makabi je već nakon nekoliko minuta imao neverovatnih 16:0. Jednostavno se činilo kao da su igrači Partizana potpuno bespomoćni u odnosu na prejaki Makabi koji je "pucao" sa svih strana preko Brauna, Sorkina, Niba, Boldvina i ekipe.

Ne pamti se ovako užasan start crno-belih, ne samo u Evroligi, već u bilo kom meču odigranom u skorijoj prošlosti. Prva četvrtina je završena sa 29:11.

Republika

Foto: Starsport

Partizan - Makabi

Nadamo se da će izabranici Željka Obradovića zbiti redove i vratiti se u ovaj susret što pre.

Crno-beli su u prethodnih pet mečeva čak četiri puta napuštali parket pognutih glava, a jedinu pobedu u tom periodu ostvarili su protiv Asvela (90:77) pred grobarima, drugog dana Nove godine.

Pre i posle toga ređali su se neuspehi u duelima sa Real Madridom (91:77), Virtusom (75:77), u večitom derbiju protiv Crvene zvezde Meridianbet (72:88) i poslednji put na gostovanju u Istanbulu sa Fenerbahčeom (76:91), iako su Obradovićevi izabranici u tom okršaju vodili u jednom trenutku čak sa 17 poena razlike (36:19).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Rade -Škulj

12.01.2024 21:37

Obiva se o glavu prodaja proverenih igrača i dovođenje ispod prosečnih.Željko je ili ispustio kormilo iz ruke ili igrači nisu plaćeni pa tiho štrajkuju?