DOLAZAK TAKVOG NBA KLUBA BI BIO POKLON ZA NAVIJAČE! Zoran Savić PODRŽAO ideju da Golden Stejt dođe u BEOGRAD!

Autor:

Sport

29.01.2024

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Sve zavisi od NBA"

DOLAZAK TAKVOG NBA KLUBA BI BIO POKLON ZA NAVIJAČE! Zoran Savić PODRŽAO ideju da Golden Stejt dođe u BEOGRAD!

Foto: Starsport

Zoran Savić i Željko Obradović

Nedavno je Ostoja Mijailović, prvi čovek Partizana, rekao da klub razmišlja da pozove Golden Stejt Voriorse u Beograd, kako bi se odigrala utakmica u čast preminulog Dejana Milojevića. Dodatno je sve "podgrejao" Zaza Pačulija odgovorom da mu se ideja sviđa, a sada je za Litvance o tome pričao i direktor crno-belih Zoran Savić.

On tvrdi da sve zavisi od NBA lige.

- Oni su glavni sa kojima treba da se priča o tome. NBA već ima u svom planu gde će Golden Stejt igrati tokom sledeće sezone i u pripremama za nju, zbog toga nije lako organizovati sve, rekao je Savić za BasketNews.

Veruje da bi dolazak Golden Stejta u Beograd bio pravi spektakl i izuzetan način da se ukaže poštovanje Dejanu Milojeviću.

Republika

Foto: Starsport

Zoran Savić

- Dolazak jednog takvog NBA tima bio bi neverovatan poklon za naše navijače. Bilo bi fantastično kada bi jedan NBA klub došao u Beograd i prvi put u istoriji igrao utakmicu - rekao je direktor Partizana.

Podsetimo, ovako je govorio prvi čovek Partizana Ostoja.

- Mi razmišljamo o tome da priredimo meč između Partizana i Golden Stejta u čast Dejana Milojevića u Beogradu. Želimo da organizujemo utakmicu na otvorenom kao što smo to uradili na Tašmajdanu pred početak ove sezone - rekao je Ostoja Mijailović

Partizan je u pripremi za Fajnal for sezonu, tačnije u oktobru 2009. godine odigrao dve prijateljske utakmice, doduše u SAD. Denver je 3. oktobra u Koloradu slavio s rezultatom 102:70, dok je Finiks tri dana kasnije dobio crno-bele sa 111:80 u Arizoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading