SPEKTAKL! GOLDEN STEJT PROTIV PARTIZANA NA TAŠU U MILOJEVU ČAST! OSTOJA PORUČIO: Planiramo!

Autor:

Sport

26.01.2024

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav bi to događaj bio.

SPEKTAKL! GOLDEN STEJT PROTIV PARTIZANA NA TAŠU U MILOJEVU ČAST! OSTOJA PORUČIO: Planiramo!

Foto: Starsport

Na utakmici Partiana i Mege rezultat je ostao u senci gesta obe ekipe, koje su zajednički poslednji put ispratile u večnost nedavno preminulog Dejana Milojevića, bivšeg igrača crno-belih i trenera Novobeograđana, koji je u sredu preminuo u SAD, u 47.godini, od posledica srčanog udara.

Pred krcatim tribinama i rekordnim brojem gledalaca u najvećoj dvorani na Balkanu (23.031 navijač), Grobari su se oprostili od klupske legende koja je sa Partizanom osvojila dve regionalne titule i bio najbolji igrač SCG i AdmiralBet ABA lige u sezoni 2003/2004.

Nekoliko dana nakon toga, klub u kom je Miloje radio kao pomoćni trener - Golden Stejt se na još jedan sjajan način oprostio od ljudske gromade. Suze, emocije, tuga i vidno skrhani igrači i navijači priredili su Milojeviću ispraćaj baš kakav je zaslužio u "Čejs centru".

Zbog povezanosti dva kluba i činjenice da su u San Francisku gledali meč Partizana i Mege, Ostoja Mijailović je za "Kurir" izjavio da crno-beli planiraju da pošalju poziv jednoj od najpopularnijih NBA ekipa da se odigra prijateljski meč u Beogradu!

Republika

Foto: Starsport

Ostoja Mijailović

- Mi razmišljamo o tome da priredimo meč između Partizana i Golden Stejta u čast Dejana Milojevića u Beogradu. Želimo da organizujemo utakmicu na otvorenom kao što smo to uradili na Tašmajdanu pred početak ove sezone - rekao je Ostoja Mijailović i dodao:

- Bilo bi to fenomenalno za oba kluba, kao i za Srbiju. Uputićemo im poziv, a spremni smo da Golden Stejtu platimo troškove dolaska i boravka u našem gradu. Bio bi to termin u pripremnom periodu. Dejan je bio omiljen u toj NBA ekipi, a suvišno je i govoriti kakav trag je ostavio u našem klubu - završio je za "Kurir" predsednik Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading