PARTIZAN ĆE RAZBITI ŽALGIRIS! Barem ako je verovati kladionicama - evo ŠTA kažu kvote!

Autor:

Sport

26.01.2024

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli izraziti favoriti.

PARTIZAN ĆE RAZBITI ŽALGIRIS! Barem ako je verovati kladionicama - evo ŠTA kažu kvote!

Foto: Euroleague.net

Košarkaši Partizana dočekuju Žalgiris u okviru 23. kola Evrolige večeras od 20.30 časova. 

Krcatoj Areni će se na klupi gostiju predstaviti dobro poznato lice, jer kao što je opšte poznato, u Beograd stiže Andrea Trinkijeri, nekadašnji stručnjak crno-belih. 

On je u izjavi pred duel naglasio emocije upletene u večerašnji okršaj. 

- Igrati tamo… Ko god da radi posao trenera ili je košarkaš, igrati u takvoj atmosferi, kao i u Žalgirio areni, jeste nešto što se ne zaboravlja. Samo ću otići tamo i uživati u svakom trenutku - rekao je uvek interesantni Trinki. 

Što se Partizana tiče, deluje da su muke sa povredama konačno okončane. Aleksa Avramović se vratio u stroj protiv Mege u meču AdmiralBet ABA lige i biće spreman da večeras pomogne svom timu. Ipak, ne treba očekivati velike minute od njega.

Republika

Foto: Starsport

Andrea Trinkijeri

Kladionice izrazito favorizuju Partizan. Domaćinska pobeda u Areni se plaća kvotom 1.30, dok bi eventualni brejk Trinkija i ekipe doneo čak više od četiri puta uloženog iznosa. Ovo ne čudi s obzirom da je Žalgiris jedna od slabijih ekipa ove sezone na 16. poziciji, ali to treba uzeti sa zadrškom jer se usred Evrolige desila rotacija na klupi Litvanaca.

Košarkaši Partizana zauzimaju 11. mesto u najelitnijem evropskom takmičenju i aktivno se nalaze u borbi za plej-of sa skorom 11-11. Pobeda je večeras kategorički imperativ, a poraz verovatno prekretnica u lošem smislu. 

Meč možete pratiti na Sport Klubu 1, a ukoliko niste u mogućnosti, uvek je u opticaju lajv iz minuta u minut na portalu Republika.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading