JUNAK PARTIZANA PI-DŽEJ DOUŽER: "Samo POŠTUJ Obradovićev plan i REZULTAT će DOĆI"!

Autor:

Sport

26.01.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana slavili su nad Žalgirisom u Areni u 23. kolu Evrolige rezultatom 81:72.

JUNAK PARTIZANA PI-DŽEJ DOUŽER: "Samo POŠTUJ Obradovićev plan i REZULTAT će DOĆI"!

Foto: Starsport

Partizan je, što sada polako postaje tradicija, loše ušao u meč, te je već nakon manje od tri minuta imao dvocifreni zaostatak. U nedostatku rešenja pojavio se - Pi Džej Doužer. Maestralni Amerikanac je vratio Partizan u život sa 15 poena u prvoj četvrtini koja se na kraju završila 22:26. Crno-beli su zbili redove u nastavku, ostali su se priključili poenterski, pre svega Zek Ledej, pa su domaći po prvi put poveli u samom finišu prvog poluvremena i sa +2 otišli na pauzu.

Dobro je Partizan ušao u treću četvrtinu, pomenuti Ledej se totalno raspucao, otišlo se na osam poena viška i taman kada je bio momenat da se protivnik slomi, usledile su dve vezane trojke Evansa i Maneka. Potom je bilo nerešeno nakon trojke Gedraitisa, da bi Panter ipak doneo koš prevage pred poslednju deonicu.

 

 

Ono što nisu uspeli tada, uradili su u poslednjoj deonici košarkaši Partizana. Zatvarali su svaki prilaz ka svom košu, razigrao se Kaminski, Doužer je dominirao i odličnom serijom crno-beli su konačno slomili rivala i upisali bitnu pobedu u borbi za narednu fazu.

Košarkaš Partizana prokomentarisao fantastično veče.

-  Pokušali smo da odbranimo domaći teren, navijači su bili sjajni kao i uvek, i nismo želeli da ih razočaramo.

Otkrio je ključ dobre partije.

- Samo budi agresivan. Budi slobodan, poštuj trenerov plan i to će doneti rezultat

Dotakao se i potencijalnog meča protiv Golden stejta.

- O, čoveče. To će biti "vatreno". To će biti neverovatno iskustvo za oba tima. Ja sam siguran da će Partizan uraditi sve da Golden Stejt upamti taj meč - zaključio  je Doužer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading