GROBARI SE POKLONILI TRINKIJERIJU: Bivši trener dočekan OVACIJAMA! (VIDEO)

Autor:

Sport

26.01.2024

20:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je u Beogradu pre četiri godine.

GROBARI SE POKLONILI TRINKIJERIJU: Bivši trener dočekan OVACIJAMA! (VIDEO)

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana dočekuju Žalgiris u "Štark areni" u okviru 23. kola Evrolige od 20.30 časova.

Dobro poznato lice vratilo se pred Grobare, nekadašnji trener crno-belih i ljubimac navijača Andrea Trinkijeri zamenio je Kazisa Maksvitisa, a večeras će pokušati da odvede svoj Žalgiris do bitnog trijumfa u gostima.

Po ulasku u halu u Beogradu, dobio je ogromne ovacije od svih prisutnih na tribinama.

 

 

Videćemo koliko će mu "prijati" boravak u našoj prestonici posle dužeg vremena.

Izabranici Željka Obradovića imaju imperativ pobede pred svojim navijačima, jer su zbog malo slabije forme u Evroligi u prethodnom periodu ispali iz zone koja vodi u plej-of.

Partizan je na skoru 11-11 i zauzima 11. poziciju, dok je njihov večerašnji rival na skoru 8-14 i 16. mestu, ali i u usponu forme nakon promene trenera.

Što se zdravstvenog biltena tiče, Partizan je prvi put nakon dugo vremena kompletan, a odlukom Željka Obradovića za meč se neće skidati Tristan Vukčević, Danilo Anđušić i najnovije pojačanje Džejlin Smit.

Kladionice izrazito favorizuju Partizan. Pobeda crno-belih se plaća kvotom 1.30, dok se na trijumf Žalgirisa može zaraditi četiri puta uloženi novac.

Prethodni duel dva tima završen je pobedom Partizana u Litvaniji rezultatom 93:85, a to je bila jedna od najboljih partija crno-belih ove sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading