TRINKIJERI EMOTIVAN PRED GROBARIMA: Neko ovo NE DOŽIVI U KARIJERI!

Autor:

Sport

27.01.2024

00:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši strateg crno-belih oduševljen je prijemom.

TRINKIJERI EMOTIVAN PRED GROBARIMA: Neko ovo NE DOŽIVI U KARIJERI!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana savladali su Žalgiris rezultatom 81:72 (22:26, 23:17, 16:16, 20:13) u Štark areni u okviru 23. kola Evrolige.

Crno-beli su loše ušli u meč, Žalgiris je agresivno igrao odbranu, zatvarali su sve prilaze košu, a raspoložen za igru bio je Kinan Evans. Stvari su se promenile od druge četvrtine, ali se litvanski tim ni jedne sekunde nije predavao, već je naterao Partizan da "zaradi" pobedu.

Republika

Foto: Starsport

Andrea Trinkijeri i Željko Obradović

 

 Andrea Trinkijeri je fantastično spremio svoj tim, a konferencija za medije za italijanskog stručnjaka bila  je izuzetno emotivna. Govorio je o razlozima poraza.

- Nedostajao nam je još jedan igrač da pomogne u ofanzivi. Pantera smo zaustavili, ali Doužera nismo. Utrpao nam je 23 poena. To je bio ključ. Jednostavno, nismo našli način da ga zaustavimo. Moraš uvek da znaš gde je početak problema. Šutirao je iz teških pozicija, igrao jedan na jedan i maltene uvek pogađao. Nije svaku utakmicu odigrao tako ove sezone. Večeras jeste i to je bilo to – počeo je Trinkjeri.

Krivicu je Andrea preuzeo na sebe:

- Preko Pantera nismo primili skoro ništa… To smo dobro odradili. Doužera nismo. I to je moja greška.

Dobio je Trinkijeri ovacije u Areni:

- Neko može ceo život da radi, može da osvaja trofeje, da zaradi puno novca, ali ovo niko ne može da ti da. Ovo vredi mnogo više od svakog rezultata i svake titule. Zahvalan sam, moje srce uvek će biti ovde - zaključio je Trinkijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading