ODRŽANA REDOVNA SKUPŠTINA KK CRVENA ZVEZDA: Sumirano je urađeno, pričalo se o POJAČANJIMA!

Autor:

Sport

27.01.2024

00:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od sezonskih karata već je prihodovano 3,3 miliona evra bruto

ODRŽANA REDOVNA SKUPŠTINA KK CRVENA ZVEZDA: Sumirano je urađeno, pričalo se o POJAČANJIMA!

Foto: KK Crvena zvezda

Dan posle poraza od Albe i dva dana uoči "večitog derbija" sa Partizanom, KK Crvena zvezda je oddržala treću redovnu godišnju sednicu Skupštine. Prisustvovalo je 39 od 59 članova Skupštine, a dnevni red sastojao se od tri tačke.

Između ostalog, direktor kluba Nemanja Vasiljević informisao je članove Skupštine o događanjima između dve Skupštine.

 

- Da je od sezonskih karata KK Crvena zvezda već je prihodovao 3,3 miliona evra bruto, sa prodajom dnevnih karata klub je do sada već prihodovao više od 4,5 miliona evra bruto što je najveća zarada kluba od ovog finansijskog segmenta u istoriji kluba. Podsećamo da je klupska projekcija na početku sezone bila je 5 miliona evra za celu sezonu.

- Članovi Skupštine informisani su da će uskoro biti u funkciji platforma za preprodaju (resale) karata, jedina na kojoj će svaki vlasnik sezonske karte za ustupljenu kartu (ukoliko ne bude bio u mogućnosti da dođe na utakmicu) moći da zaradi novac;

- Direktor kluba je informisao Skupštinu i o dolascima igrača (Gilespi i Smart) i odlascima (Nejpir, Simonović i Kuzmić) i pod kojim finansijskim uslovima su ti transferi i pozajmice urađeni.

- Prisutni su informisani da je klub u međuvremenu uplatio preko 22 miliona dinara za PDV, i nastaviće po planiranoj dinamici da izmiruje obaveze prema državi (koji trenutno iznosi oko 70 miliona dinara) dok prema igračima i stručnom štabu klub nema neizmirenih obaveza.

- Klub je otvorio novu radnju u Dečanskoj ulici u Beogradu koja već sada prihoduje značajna finansijska sredstva.

- Članovi Skupštine su se pod tačkom razno u opširnoj diskusiji bavili aktuelnom situacijom u klubu, problemima na koje klub u svakodnevnom životu i radu nailazi, i u konstruktivnom razgovoru tražili najbolja rešenja kao pomoć klubu u nastavku sezone.

Svi članovi Skupštine pružili su punu podršku treneru Janisu Sferopulosu i igračima u nastavku sezone, i pozvali sve zvezdaše da dođu u nedelju u Arenu, i pomognu našem prvom timu da uz pune tribine dođe do važne pobede - navedeno je u saopštenju na klupskom sajtu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading