OVO NIJE NAČIN NA KOJI SE POBEĐUJE! Sferopulos ZAGRMEO posle poraza!

Autor:

Sport

25.01.2024

22:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loše veče za crveno-bele.

OVO NIJE NAČIN NA KOJI SE POBEĐUJE! Sferopulos ZAGRMEO posle poraza!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su užasan poraz na gostovanju Albi rezultatom 89:80 u 23. kolu Evrolige. Crveno-beli su ušli solidno u meč, parirali rivali sve do druge četvrtine, ali je onda usledio potpuni "potop". Počela je Alba da gađa iz svih oružja, išlo im je sve od ruke, dok su izabranici Janisa Sferopulosa odigrali jednu od lošijih četvrtina ove sezone koju su izgubili sa 33:20. Nije bilo pomaka ni posle treće deonice, pošto su Berlinci i nju dobili sa tri poena razlike, da bi Zvezda tek u poslednjoj četvrtini pokazala znake života, prišla na -5 nakon trojke Jaga, ali je sve to bilo srušeno nakon promašene trojke Džavontea Smarta koja je mogla da približi crveno-bele na posed zaostatka.

Janis Sferopulos se nije pojavljivao na standardnom Evroliginom mestu za izjave nakon duela, a na konferenciji je bio kratak.

Odigrao je klub sa Malog Kalemegdana jednu od najlošijih utakmica u mandatu grčkog trenera.

- Želim da čestitam Albi na pobedi. Bili su večeras bolji od nas, pogotovo u drugoj četvrtini, gde nismo bili spremni da se borimo. Postigli 33 poena, mi smo dali 20, rekao je Sferopulos.

Iako je imala mogućnost da se vrati u igru, ipak je na kraju morala da položi oružje pred izabrancima Izraela Gonzalesa.

- Verujem da smo odigrali prvih 6,7 minuta igrali koncentrisano i da smo se držali plana, a da smo u poslednjoj deonici pokušali da se vratimo u igru, ali ovo nije način kako može da se pobedi u gostima, zaključio je Sferopulos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading