SFEROPULOS PRESEKAO: Igraće Nedović!

Autor:

Sport

25.01.2024

18:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Važne vesti za sve zvezdaše.

SFEROPULOS PRESEKAO: Igraće Nedović!

Foto: star sport

Crvenu zvezdu večeras očekuje jedno od najvažnijih gostovanja u Evroligi ove sezone, gde izabranici Janisa Sferopulosa jednostavno moraju ići isključivo na pobedu protiv "fenjeraša" Albe u 23. kolu Evrolige od 20 časova ukoliko žele da ostanu u trci za plej-in. Iako se crveno-beli trenutno nalaze na svega dve pozicije od mesta koje vodi u nokaut fazu najjačeg evropskog košarkaškog takmičenja, još uvek plej-in deluje daleko i pobede u utakmicama kao ovoj ne smeju da se dovode u pitanje.

Crveno-beli će na ovom meču biti jači za Nemanju Nedovića! Juče se bek našao na treningu, potom je strateg Zvezde rekao da će putovati sa ekipom, ali da se ne zna hoće li i igrati, a sada je Sferopulos potvrdio odlične vesti za sve zvezdaše!

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Nedović

Podsetimo, u Berlinu će Zvezdin tim biti oslabljen za neigranje Miloša Teodosića, kog nije bilo ni u prethodnom evroligaškom duelu protiv Baskonije, ali će igranje Nedovića koji će pokušati da nadomesti nedostatak iskusnog plejmejkera mnogo značiti ekipi.

Zvezda je trenutno na 12. mestu sa skorom 9:13, dok je Alba prikucana za dno zajedno sa Asvelom sa četiri pobede. Ipak, Zvezda je u poslednjih sedam godina ostvarila vrlo mali broj pobeda protiv Nemačkog rivala koji im nikako ne leži. Prošle godine su predvođeni Lukom Vildozom crveno-beli uspeli da slave u Berlinu nakon produžetaka, a nadamo se da i sada mogu ponoviti sličan ishod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading