IZDOMINIRAO PROTIV ZVEZDE, A SAD SE I PODSMEVA NEDOVIĆU! Košarkaš Asvela SIPA SO na ranu!

Autor:

Sport

26.01.2024

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška situacija za Zvezdu.

IZDOMINIRAO PROTIV ZVEZDE, A SAD SE I PODSMEVA NEDOVIĆU! Košarkaš Asvela SIPA SO na ranu!

Foto: Euroleague.net

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su užasan poraz na gostovanju Albi rezultatom 89:80 u 23. kolu Evrolige. Crveno-beli su ušli solidno u meč, parirali rivali sve do druge četvrtine, ali je onda usledio potpuni "potop". Počela je Alba da gađa iz svih oružja, išlo im je sve od ruke, dok su izabranici Janisa Sferopulosa odigrali jednu od lošijih četvrtina ove sezone koju su izgubili sa 33:20.

Nije bilo pomaka ni posle treće deonice, pošto su Berlinci i nju dobili sa tri poena razlike, da bi Zvezda tek u poslednjoj četvrtini pokazala znake života, prišla na -5 nakon trojke Jaga, ali je sve to bilo srušeno nakon promašene trojke Džavontea Smarta koja je mogla da približi crveno-bele na posed zaostatka.

Jedna od svetlih tačaka na ovom meču bio je povratak Nemanje Nedovića u sastav, ali bek crveno-belih smatra da ovakav poraz nije smeo da se dogodi.

Uz Asvel možda najbolniji poraz. Ne znam šta bih više rekao posle ovakvih utakmica… gde jednostavno umesto da pokažemo sav naš kvalitet, probudimo se kasno i nemamo instikt da zgazimo ovakve ekipe, nego ulazimo uvek u egal, pa dozvolmo da se odlepe pa jurimo.. Ne znam šta bih više rekao - izjavio je Nedović.

Republika

Foto: Instagram/Basketnews

Lijev komentar

Na Instagramu je ovu izjavu prenela litvanska stranica "Basketnjuz", da bi u komentarima košarkaš Asvela Paris Li ostavio komentar uz smajli koji "plače" od smeha: "Prokleto umirem od smeha".

Podsetimo, Li je na nedavno odigranom meču u Vilerbanu ubacio 23 poena Crvenoj zvezdi i tako bio najzaslužniji za težak poraz nanet crveno-belima, a čini se da je hteo da dodatno "stane" na muku zvezdašima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
UPPRD

28.01.2024 16:52

Svi se sprdaju sa njima…on nekoga da zgazi