OČEKUJEM POBEDU PROTIV PARTIZANA! Smart HRABRI Delije pred VEČITI derbi!

Autor:

Sport

26.01.2024

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doživeli su veliki neuspeh u Nemačkoj.

OČEKUJEM POBEDU PROTIV PARTIZANA! Smart HRABRI Delije pred VEČITI derbi!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde doživeli su užasan poraz na gostovanju Albi rezultatom 89:80 u 23. kolu Evrolige. Crveno-beli su ušli solidno u meč, parirali rivali sve do druge četvrtine, ali je onda usledio potpuni "potop". Počela je Alba da gađa iz svih oružja, išlo im je sve od ruke, dok su izabranici Janisa Sferopulosa odigrali jednu od lošijih četvrtina ove sezone koju su izgubili sa 33:20.

Nije bilo pomaka ni posle treće deonice, pošto su Berlinci i nju dobili sa tri poena razlike, da bi Zvezda tek u poslednjoj četvrtini pokazala znake života, prišla na -5 nakon trojke Jaga, ali je sve to bilo srušeno nakon promašene trojke Džavontea Smarta koja je mogla da približi crveno-bele na posed zaostatka.

Republika

Foto: Euroleague.net

Džavonte Smart protiv Albe

Ipak, upravo je novopridošli Amerikanac optimističan pred sledeći duel crveno-belih u Jadranskoj ligi protiv Partizana.

Očekujem pobedu, tesnu pobedu. Nevažno je kako pobedimo, sa koliko poena razlike dođemo do trijumfa, očekujem na kraju pobedu - rekao je po završetku meča Smart.

Snimak na kome se čuje da Janis Sferopulos viče na košarkaše Crvene zvezde posle poraza od Albe nakon meča je postao viralan, a američki bek je prokomentarisao to u razgovoru za Sportal.

On zna da smo mi bolji tim, samo nismo tako igrali. U nedelju bi trebalo da igramo bolje i čvršće. Rekao je da nismo igrali jako, da je očekivao više energije od nas i da u nedelju moramo mnogo bolje - završio je plejmejker.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading