PRETUČEN DEČAK (11) U SREMSKIM KARLOVCIMA! Vršnjaci ga batinali posle škole, presavijao se od bolova!

Autor:

Hronika

26.01.2024

18:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravično vršnjačko nasilje u Sremskim Karlovcima.

PRETUČEN DEČAK (11) U SREMSKIM KARLOVCIMA! Vršnjaci ga batinali posle škole, presavijao se od bolova!

Foto: pixabay.com

Ilustracija

Jedanaestogodišnji dečak iz Sremskih Karlovaca, pretrpeo je nasilje navodno, od svojih vršnjaka vraćajući se iz škole. Udarili su ga ispod oka i u potiljak, a pretučen je i njegov drug.

Njegova majka A.Š. zatekla je 23. januara, kada se vratila sa posla, sina uplakanog i modrog na krevetu. Strahuje za bezbednost svog deteta, a kako kaže, nije prvi put da se ovakvo nasilje dešava.

Ispričala je da je njen sin u početku odbijao da govori, ali da je na njeno insistiranje konačno otkrio kroz šta je prošao.

- On se u utorak vraćao sa drugom iz škole kada su ti problematični dečaci počeli da ih prate. Nakon toga prišli su mom sinu i zadali mu udarac ispod oka, posle par metara napali su i njegovog druga - počela je priču A. Š.

Dalje, tvrdi, da je njen sin uzeo telefon kako bi snimio maltretiranje i imao dokaz za ono što je doživeo, ali kada su dvojida dečaka shvatila šta radi, navodno su ga udarili u potiljak.

- Presavio se od bola i skoro ostao bez svesti, počeli su i da ga vređaju. Kada nam je sve ispričao odmah smo obavestili i školu i policiju - navela je majka i istakla da ovo nije prvi put da njen sin trpi nasilje od istih dečaka, te da su je pre nekoliko meseci zvali iz škole zbog incidenta.

- Pedagog me je zvao da dam izjavu, jer je jedan od tih dečaka napao moje dete i pocepao mu pantalone. A ni tu nije bio kraj, već je nastavio da ga zadirkuje i gurka - otkrila je ona za Informer i dodala da dečaka ni nakon toga nisu ostavili na miru, već da su počeli da mu upućuju i stravične pretnje.

Ovaj slučaj, kako je i potvrđeno, prijavljen je policiji, a kasnije je prosleđen i tužilaštvu kao i centru za socijalni rad, međutim, ruke su vezane jer su u pitanju maoletnici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading