MOTIV I DALJE MISTERIJA, A SUDSKI NALAZ LEDI KRV U ŽILAMA: Oglasio se advokat PORODICE ubijenog dečaka (13) u Niškoj Banji!

Autor: D.B.

Hronika

24.01.2024

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očajni otac je otkrio da je dečak-ubica nosio noževe u školu i izrazio nezadovoljstvo time što niko od stručnog osoblja nije prepoznao potrebu za pružanjem pomoći tom dečaku.

MOTIV I DALJE MISTERIJA, A SUDSKI NALAZ LEDI KRV U ŽILAMA: Oglasio se advokat PORODICE ubijenog dečaka (13) u Niškoj Banji!

Foto: Shutterstock, Facebook

Prema izveštaju sudske medicine, nesrećni trinaestogodišnjak ubijen od strane druga u Niškoj Banji imao je više od deset ubodnih rana po telu, uključujući i vrat.

Advokat porodice stradalog dečaka, Saša Knežević, potvrdio je ovu jezivu činjenicu, izražavajući zabrinutost zbog nedostatka akcije u ovom slučaju nakon više od dva meseca od tragičnog događaja.


Knežević je uporedio ovaj slučaj sa tragičnim događajima u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, ističući da je dečak-ubica još uvek hospitalizovan u Beogradu.

Osnovno javno tužilaštvo u Nišu još uvek nije preduzelo konkretne korake u vezi sa ovim slučajem, što je izazvalo šok i nevericu ne samo u Nišu već i širom Srbije.


Roditelji dečaka koji je tragično stradao izražavaju očaj i osećaj bespomoćnosti. Izrazili su svoje frustracije činjenicom da je njihov sin, koji je bio jedinac, izgubio život usled ovog strašnog događaja. Očajni otac je otkrio da je dečak-ubica nosio noževe u školu i izrazio nezadovoljstvo time što niko od stručnog osoblja nije prepoznao potrebu za pružanjem pomoći tom dečaku.

Iako je prošlo više od godinu dana od tragičnog događaja, motiv ovog monstruoznog ubistva i dalje ostaje nerazjašnjen. Ovaj slučaj je šokirao javnost i izazvao pitanja o bezbednosti dece u školama i potrebi za pravovremenim prepoznavanjem i rešavanjem problema među mladima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading