OTKRIVEN DO SADA NEPOZNATI DETALJ O NJENOM MAJČINSTVU: Marija Šerifović objavila snimak iz spavaće sobe (VIDEO)

Autor:

Zabava

24.01.2024

14:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica pokazala najemotivniju stranu svoje ličnosti, uživa u ulozi majke i pleše sa svojim naslednikom.

OTKRIVEN DO SADA NEPOZNATI DETALJ O NJENOM MAJČINSTVU: Marija Šerifović objavila snimak iz spavaće sobe (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Pevačica Marija Šerifović nedavno se ostvarila kao majka putem surogat majčinstva, a sada je na Instagramu objavila prvi ples sa svojim sinom Marijom. 

Naime, evrovizijska pobednica od 2. decembra kada je dobila dete, ne prestaje da obaveštava javnost koliko je srećna i kako uživa sa svojim naslednikom, zbog čega joj brojne kolege i prijatelji pružaju nesebičnu podršku. 

Ona se i ovom prilikom pohvalila kako njen mezimac pleše u njenom naručju. 

- Moj prvi ples - napisala je Marija uz rils iz spavaće sobe, gde uspavljuje bebu.

Inače, nakon što je javno podelila vest o dolasku svog sina Marija, Marija Šerifović je bila otvorena o svom iskustvu surogat majčinstva i radosti koju je osetila kada je prvi put zagrlila svog malenog sina. Njeni fanovi su bili dirnuti njenom iskrenošću i hrabrošću da podeli ovaj intimni deo svog života sa njima.

Marija na društvenim mrežama redovno drugima priča kako se navikava na roditeljstvo, pa ima puno pregleda u svojim vlogovima koje kači na Jutjub kanal.

- Dugo sam se spremala za taj trenutak roditeljstva, bezbroj puta zamislila u glavi kako će to izgledati... I majka i bliske prijateljice su mi pričale, ali taj osećaj je ipak rečima neopisiv, nešto najposebnije... Čini mi se da je tih nekoliko minuta prvog dodira trajalo prekratko ili predugo… Jednostavno toliko emocija od kojih stane svaki drugi osećaj. Sada svog sina volim najviše na svetu - govorila je pevačica i za medije. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading