"NJEGA VOLI VIŠE OD MENE..." Marija Šerifović otkrila da njena majka Verica sada ima prečih od nje, OVOME SE OD NJE NIJE NADALA!

Autor:

Zabava

29.12.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica priznaje da je beba sada najzahtevnija i da ne može da stigne da uradi sve sama.

"NJEGA VOLI VIŠE OD MENE..." Marija Šerifović otkrila da njena majka Verica sada ima prečih od nje, OVOME SE OD NJE NIJE NADALA!

Foto: Youtube.com printscreen

Marija i Verica

Pevačica Marija Šerifović kaže da njena majka Verica Šerifović voli njenog sina Marija više nego nju, pa se žalila pratiocima na društvenim mrežama.

Marija je snimila vlog koji je objavila po dolasku u Beogradu, te tvrdi da su porodični odnosi nikad bolji otkako je postala majka.

- Moja Verica voli unuka više od mene, ali to je valjda normalno! Nemam problem s tim, šta više, znači mi svaka vrsta pomoći. Beba je sada najzahtevnija i normalno je da ne mogu da stignem da uradim sve sama. Verica je odlična baka, sve zna, što je i normalno jer je žena odgajila više dece - objasnila je evrovizijska pobednica kroz smeh.

Podsećamo, pevačicinog sina Marija 2. decembra 2023. rodila je surogat majka na klinici u Los Anđelesu. Ova neobična okolnost dodatno je privukla pažnju javnosti i izazvala različite reakcije.

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/Marija Serifovic

Marija Šerifović sa majkom Vericom i sinom Marijom nedavno stigla u Srbiju

Marija Šerifović je istakla da je jedini i zakonski roditelj, te naglasila svoju posvećenost i ljubav prema njemu. Nakon dolaska u Beograd započela je novu životnu etapu sa svojim naslednikom, pružajući mu ljubav, pažnju i podršku.

Kako je naš portal ranije pisao, kada smo kontaktirali i sa Marijinim ocem Rajkom Šerifovićem, on nam je rekao da jedva čeka da unuka drži u rukama i da je presrećan što je postao deda.

- Dolaze pred Novu godinu, pa ću videti. Ali kako da ne, radovaću se kad ga budem uzeo u ruke, kad ga budem stavio u krilo... Jedva čekam ta doživim taj osećaj! Kaže mi moja Marija da je crn i da ima plave oči, to je strašna kombinacija - rekao je Rajko nedavno za Republiku.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading