PRESTAJEM DA PEVAM ZBOG BEBE! NOĆIMA NE SPAVAM I MUĆKAM MLEKO: Evo kome je Marija Šerifović predložila da je menja na tezgama!

Autor:

Zabava

19.12.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica kaže da je pričala s majkom Vericom i rekla joj da može da je zameni na koncertima.

PRESTAJEM DA PEVAM ZBOG BEBE! NOĆIMA NE SPAVAM I MUĆKAM MLEKO: Evo kome je Marija Šerifović predložila da je menja na tezgama!

Foto: Printscreen/ YouTube/ Zvezde Granda

Pevačica Marija Šerifović nedavno je postala mama i dobila sina Marija uz pomoć surogat majke, a sad je otkrila da po celu noć samo mućka mleko i navikava se na čari roditeljstva. Ona se preko Instagrama obratila pratiocima, pa ispričala da joj ništa ne pada teško kad je njen naslednik u pitanju, a otkrila je i da će se posle turneje povući iz javnosti da bi bila što više uz sina.


- Dobri ljudi, želim vam dobar dan gde god da se nalazite i šta god da radite. Pošto je ovo moje prvo obraćanje ovako putem "storija", želim svima vama da zahvalim na prelepim porukama! Sve je zatrpano i prepuno ljubavi i verujte mi da to možemo da osetimo i beba i ja - rekla je pevačica, pa nastavila:


- Moje škorpijsko srce prima previše ljubavi ovih dana, tako da meni treba vremena da sve to negde procesuiram, a onda sam i sigurna da će se ukazati prilika kada ću o svemu ovome moći daleko duže i ozbiljnije da govorim. Za početak, želim svima da  beskrajno zahvalim na ljubavi koju nam šaljete. Sada po celu noć ne spavam, samo mućkam mleko, ali verujte mi da sam puna energije i s malo sna! Eto, čisto da imate sliku toga koliko mi sve ovo prija i koliko sam čekala da se desi.

 

Foto: instagram.com/serifovic

Marija Šerifović uživa u ulozi majke

 


Šerifovićka je objasnila da će pevanje da skloni s liste prioriteta u narednom periodu, ali da se raduje zakazanim nastupima širom našeg regiona.


- Pričala sam s majkom Vericom i rekla sam joj da može da peva na mojim koncertima umesto mene! Šalu na stranu, pričale smo i došla sam do zaključka da je sada najbolje da malo usporim što se karijere tiče. Prija mi da budem više s bebom, a manje na nastupima, što ne znači da se ne radujem druženju s publikom na koncertima, za koje već sada znam da se polako rasprodaju. Muzika je moj lek za mnoge stvari, ali jednostavno, normalno je da malo usporim sada i da se lista prioriteta menja. Sad imam utisak kao da sam u oblacima zbog svega što se desilo i shvatam neke stvari mnogo jasnije nego što je to bio slučaj ranije - objasnila je ona.

Foto: Shutterstock,Instagram.com

Marijina majka Verica Šerifović pomaže ćerki oko bebe


Pre mnogo godina htela
dete sa Slavkom Kalezićem

 

Republika

Foto: printscreen/youtube.com

Slavko Kalezić je jedini dečko kog je Marija Šerifović predstavila javnosti


Marija je nedavno objasnila da postoji ugovor o poverljivosti zbog kojeg ne sme da govori o ocu njenog sina, kojem će, kada dođe vreme, objasniti sve. Kako za Marijin privatan život vlada interesovanje veće nego ikad, mnogi su se prisetili i njenog jedinog javnog momka, s kojim je planirala i decu. U pitanju je crnogorski pevač i tekstopisac Slavko Kalezić, koji je 2017. predstavljao Crnu Goru na izboru za "Pesmu Evrovizije", a učestvovao je i u regionalnom, ali i britanskom, muzičkom takmičenju "X faktor".

Nakon što je pevačica branila boje naše zastave na Evroviziji i odnela pobedu pesmom "Molitva", prvi put je javnosti prikazala tadašnjeg dečka Slavka, s kojim je bila u vezi šest meseci. Internetom su kružile njihove zajedničke fotografije na kojima se grle i ljube, a nakon pola godine usledio je rastanak, o kojem je Marija javno govorila i istakla da im nije išlo, pa su rešili da svako krene svojim putem.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ljubica

20.12.2023 14:42

Srećno Maro, ne moraš to nikom objašnjavati, manje radi a što biše sa sinom!