NIKAD OBJAVLJENE SLIKE MARIJE ŠERIFOVIĆ: Verica otvorila porodični album, ovako slatku BEBU još niste videli! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.12.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponosna baka sija od sreće!

NIKAD OBJAVLJENE SLIKE MARIJE ŠERIFOVIĆ: Verica otvorila porodični album, ovako slatku BEBU još niste videli! (FOTO)

Foto: Youtube.com printscreen, Instagram/vericaserifovic

Marija Šerifović je 2. decembra 2023. godine dobila sina uz pomoć surogat majke iz Sjedinjenih Američkih Država. Mali Mario je rođen u Los Anđelesu, a vest o njegovom dolasku na svet odjeknula je kao bomba širom regiona. Najviše od svih se obradovala Marijina majka, Verica Šerifović koja se neodvaja od unuka, a ćerki pomaže sve što treba.

Republika

Foto: Shutterstock,Instagram.com

MAJKA I ĆERKA: Verica i Marija Šerifović

Naime, Verica je ovih dana veoma emotivna i srećna zbog dolaska unuka, a sve ovo ju je vratilo u period kada je Marija bila beba, te je na Instagramu podelila niz fotografija. Pevačica je otvorila porodični album i slikala ćerku kada je bila mala, te objavila i njenu fotografiju sa prvog rođendana.

Republika

Foto: Instagram/vericaserifovic

Marija Šerifović kao beba

- Oči moje najlepše na celom svetu. Voli te majkica tvoja. Moj najlepši dan u životu je kad sam tebe rodila - napisala je Verica na Instagramu.

Republika

Foto: Instagram/vericaserifovic

Marija Šerifović za prvi rođendan

Nakon toga, ispod niza fotografija samo su se nizali komentari, a mnogi su čestitali novopečenoj baki na dolasku unuka Maria.

- "Verice moja, drago mi je što si srećna, to si zaslužila. Tvoja Mara sada ima sina, da ste nam zauvek srećni", "Kakva je Marija bila kao beba, pravi medenjak", "Verice, svaka čast kako ste ćerku odgajili, sada i unuka da izvedete na pravi put", "Blago Verici kakvu ćerku ima, ljubav izbija i sa slika", "Čestitamo Verice. Znamo koliko si želela da postaneš baka"- bili su samo neki od komentara.

Inače, iako nije htela previše da otkriva o detaljima svoje prinove, kao ni ko su otac i žena koja je iznela trudnoću njenog sina, Šerifovićeva se danas prvi put oglasila na društvenoj mreži Instagram i javno zahvalila svim ljudima koji su uz nju od samog početka i koji joj i dalje pružaju veliku podršku.

Republika

Foto: instagram.com/serifovic

Marija Šerifović pokazala sina Maria

Dobri ljudi, dobro jutro, dobar dan, dobro veče, gde god bili i šta god radili... Pošto je ovo moje prvo obraćanje ovako putem "storija", želim svima vama da se zahvalim na prelepim porukama! Sve je zatrpano i prepuno ljubavi, i verujte mi da to možemo da osetimo. Moje škorpijsko srce prima previše ljubavi ovih dana, tako da meni treba vremena da se sve to negde procesuiram, a onda sam i sigurna da će se ukazati prilika kada ću o svemu ovome moći daleko duže i ozbiljnije da govorim. Za početak želim svima da se beskrajno zahvalim na ljubavi koju nam šaljete - izjavila je Marija u svojoj objavi na društvenoj mreži Instagram.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading