PRVO OBRAĆANJE JAVNOSTI MARIJE ŠERIFOVIĆ: Pevačica jedva zadržava SUZE, čuje se i BEBA! Da se istopiš (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

19.12.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović jedva zadržava suze, čuje se i BEBA!

Popularna pevačica Marija Šerifović je 2. decembra 2023. godine dobila sina uz pomoć surogat majke iz Sjedinjenih Američkih Država. Mali Mario je rođen u Los Anđelesu, a vest o njegovom dolasku na svet odjeknula je kao bomba širom regiona.

Iako nije htela previše da otkriva o detaljima svoje prinove, kao ni ko su otac i žena koja je iznela trudnoću njenog sina, Šerifovićeva se sada prvi put oglasila na društvenoj mreži Instagram i javno zahvalila svim ljudima koji su uz nju od samog početka i koji joj i dalje pružaju veliku podršku.

- Dobri ljudi, dobro jutro, dobar dan, dobro veče, gde god bili i šta god radili... Pošto je ovo moje prvo obraćanje ovako putem "storija", želim svima vama da se zahvalim na prelepim porukama! Sve je zatrpano i prepuno ljubavi, i verujte mi da to možemo da osetimo. Moje škorpijsko srce prima previše ljubavi ovih dana, tako da meni treba vremena da se sve to negde procesuiram, a onda sam i sigurna da će se ukazati prilika kada ću o svemu ovome moći daleko duže i ozbiljnije da govorim. Za početak želim svima da se beskrajno zahvalim na ljubavi koju nam šaljete - izjavila je Marija u svojoj objavi na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: instagram.com/serifovic

Marija Šerifović instagram

Podsećanja radi, Marija Šerifović je početkom novembra otputovala u Los Anđeles, kako bi bila uz surogat majku, a trebalo bi da se vrati u Srbiju do Nove godine. Sa njom se u Sjedinjenim Američkim Državama nalazi i njena majka Verica Šerifović, koja joj pomaže oko bebe.

Inače, kako je ispričala, i sama je pokušavala da se ostvari u ulozi majke i rodi dete, ali nije joj uspelo.

Pre nego što sam se odlučila za surogat materinstvo, više puta sam pokušala da iznesem trudnoću i nisam u tome uspela, na moju veliku žalost. Zaista ne želim javno da objašnjavam medicinske razloge za to, ali surogat materinstvo je konačno bio moj jedini izbor - ispričala je pevačica za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading